Libnet.ro
UNICEF

09:30

Primul deces din Romania al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Pacientul de 67 de ani, internat la Filiasi suferea de afectiuni preexistente grave

Adevărul Adevărul,
Primul deces din Romania al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Pacientul de 67 de ani, internat la Filiasi suferea de afectiuni preexistente grave

Duminica a fost confirmat primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba de pacientul de 67 de ani, internat initial la Spitalul din Filiasi si transferat apoi la spitalul de boli infectioase din Craiova. Acesta avea afectiuni preexistente grave, suferind de cancer pulmonar in faza terminala. continuă pe Adevărul

Primul deces din cauza coronavirusului in Rusia

Rusia a raportat joi primul deces din cauza infectarii cu noul coronavirus, numarul imbolnavirilor din aceasta tara fiind de 147, potrivit AFP.

Al treilea deces din cauza noului coronavirus in Romania. Este vorba de un barbat de 70 de ani din Neamt

Romania inregistreaza, duminica seara, al treilea deces pe teritoriul tarii al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19).

Primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei!

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat cel dintai deces al unui pacient infectat cu noul coronavi.

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau 19 persoane) si raionul Hancesti 14 persoane). Datele sunt reflectate peplatforma onlinecare prezinta situatia de ultima ora privind cazurile de COVID-19 in tara, tramsmite IPN.

Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus a fost confirmat in Romania El suferea de o afectiune grava

Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus a fost confirmat in Romania. Este vorba despre un pacient care suferea si de cancer si care se intorsese din Franta in 6 martie. Anuntul a fost facut duminica de Grupul de comunicare stratregica.

Primul deces al unui pacient din Romania infectat cu noul coronavirus

A fost inregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Barbatul, in varsta de 67 de ani, pacientul avea cancer in stadiu terminal.

Primul deces al unui pacient contaminat cu COVID-19: un barbat revenit din Franta, internat la Craiova cu alte afectiuni grave

A fost inregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei, a informat, duminica, Grupul de Comunicare Strategica, potrivit Agerpres.

O problema de actualitate dispunerea autopsiei medico-legale, in contextul decesului unei persoane infectate cu coronavirus (SARS-CoV2)

Autopsia medico-legala este reglementata, in Romania, in articolul 185 din Codul de procedura penala. Producerea, in tara noastra, a primelor decese cauzate de coronavirus, impune adaptarea legislatiei care reglementeaza autopsia la noile realitati.

Ultima ora! Rusia anunta primul deces cauzat de noul COVID-19. Cine este victima

Rusia a anuntat cu cateva zile inainte ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de a evita raspandirea infectiei cu coronavirus. Desi Rusia se afla in topul tarilor cu cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19, astazi a fost anuntat primul deces. Cine este victima .

GRAFIC. 367 persoane infectate cu noul coronavirus

Un numar de 367 de persoane au fost confirmate pana in prezent cu noul tip de coronavirus, a informa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )