Libnet.ro
UNICEF

13:30

Paul Stanescu: Nu cred ca presedintele Iohannis va castiga un nou mandat

Adevărul Adevărul,
Paul Stanescu: Nu cred ca presedintele Iohannis va castiga un nou mandat

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat, iar referitor la suspendarea acestuia din functie a spus ca PSD inca nu a luat o decizie. continuă pe Adevărul

Vicepremierul Stanescu: Nu cred ca Iohannis va cstiga un nou mandat / Buzatu, seful PSD Vaslui: Intentia de a candida prevesteste o noua nenorocire pentru Romnia

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat, iar referitor la suspendarea acestuia din functie a spus ca PSD inca nu a luat o decizie, transmite news. ro.

Vicepremierul Paul Stanescu: Nu cred ca Iohannis va castiga un nou mandat; in era Klaus Iohannis deja e mai rau, lucrurile nu merg bine deloc

Vicepremierul Paul Stanescu, care este si vicepresedintele PSD, nu vede cu ochi buni candidatura presedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat. El spune ca fiecare cetatean e liber sa faca orice si nu cr.

Reactii dupa anuntul lui Iohannis de a candida pentru un nou mandat: Ramane sa lupte impotriva a ceea ce fac PSD si Dragnea / Nu cred ca va castiga

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, la Sibiu, ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat de presedinte. Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat caacesta este un angajament al presedintelui de a lupta pentru o Romanie europeana.

Nu cred ca va castiga un nou mandat

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat, astazi, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat, iar referitor la suspendarea acestuia din functie a spus ca PSD inca nu a luat o decizie.

Prima reactie din PSD la noua candidatura a lui Klaus Iohannis la presedintie: Nu cred ca va castiga

Vicepresedinte PSD, Paul Stanescu, a declarat, sambata, in urma anuntului presedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, ca nu crede ca acesta va castiga un nou mandat. Nu.

Paul Stanescu, despre suspendarea lui Iohannis: Vedem daca presedintele mai citeste, se mai gandeste si intelege

Vicepremierul Paul Stanescu, care este si vicepresedintele PSD, a vorbit, sambata, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. El a declarat ca pana in prezent PSD nu a luat o decizie privind o.

Vicepresedintele PSD, Paul Stanescu: Sa fiti pregatiti cu arma la picior, cand presedintele fluiera sa fiti in Capitala

Social-democratii ar putea organiza un nou miting in Capitala. Cel putin asa a declarat vicepresedintele PSD, Paul Stanescu, cel care le-a solicitat membrilor PSD sa fie pregatiti cu arma la picior in caz ca presedintele fluiera sa fiti in Capitala.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Sunt FERM HOTARAT sa candidez pentru UN NOU MANDAT de presedinte al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru un nou mandat de sef al statului, informeaza Stiripesurse. ro. Prezent sambata, la Sibiu, unde a participat la un eveniment.

Klaus Iohannis a facut ANUNTUL: Sunt FERM HOTARAT sa candidez pentru UN NOU MANDAT de presedinte al Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este hotarat sa candideze pentru un nou mandat de sef al statului, informeaza Stiripesurse. ro. Prezent sambata, la Sibiu, unde a participat la un eveniment.

Klaus Iohannis: Sunt ferm hotarat sa candidez pentru un nou mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, la Sibiu, ca va candida pentru un nou mandat de presedinte. Sunt ferm hotarat sa candidez pentru inca un mandat de presedinte al Romaniei, a spus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )