Libnet.ro
UNICEF

23:30

Paul Stanescu: Participarea scazuta la referendum este un esec pentru toata societatea romneasca

Hotnews Hotnews,
 Paul Stanescu: Participarea scazuta la referendum este un esec pentru toata societatea romneasca

Vicepremierul Paul Stanescu a spus luni ca trebuie facuta o analiza pentru a vedea care este cauza pentru prezenta atat de mica la referendum, adaugand ca e un esec pentru toata societatea romaneasca, nu numai pentru PSD. continuă pe Hotnews

Paul Stanescu, despre rezultatul referendumului: Un esec pentru toata societatea

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat ca trebuie facuta o analiza pentru a vedea de ce atat de putini romani s-au prezentat la referendumul privind familia traditionala. intrebat daca.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Paul Stanescu: E un vot istoric, atat pentru prezent cat si pentru viitorul generatiilor care vin

Presedintele PSD Olt, vicepremierul Paul Stanescu, a afirmat sambata, la Slatina, ca votul la referendumul pentru revizuirea Constitutiei este unul istoric, atat pentru prezent cat.

Paul Stanescu promite bugete minime de functionare pentru orase si comune: Nu luam de la cei bogati, dar trebuie sa-i sprijinim putin pe cei saraci

Vicepremierul Paul Stanescu a anuntat la Slatina ca s-a convenit asupra unor valori minime de functionare prin noul Cod al Finantelor Publice Locale, care ar fi gata.

VIDEO Paul Stanescu promite bugete minime de functionare pentru orase si comune: Nu luam de la cei bogati, dar trebuie sa-i sprijinim putin pe cei saraci

Vicepremierul Paul Stanescu a anuntat la Slatina ca s-a convenit asupra unor valori minime de functionare prin noul Cod al Finantelor Publice Locale, care ar fi gata.

Cum scot preotii populatia la vot in comuna natala a vicepremierului Paul Stanescu

Mai multe filmulete din comuna Visina, judetul Olt, au fost facute publice de catre localnici, aratand cum preotii continua sa faca campanie pentru referendum chiar si duminica, in ultima zi a votului. Visina este locul de bastina al vicepresedintelui PSD Paul Stanescu.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Paul Stanescu a dat declaratii chiar in sectia de votare: Am fost educat in spiritul valorilor spirituale romanesti, cu mama, cu tata

Vicepremierul Paul Stanescu a votat in Slatina, pe listele suplimentare, atat pentru referendumul national pentru revizuirea Constitutiei, cat si pentru redenumirea judetului Olt, facand la final declaratii ch.

VIDEO Vicepremierul Paul Stanescu a dat declaratii chiar in sectia de votare: Am fost educat in spiritul valorilor spirituale romanesti, cu mama, cu tata

Vicepremierul Paul Stanescu a votat in Slatina, pe listele suplimentare, atat pentru referendumul national pentru revizuirea Constitutiei, cat si pentru redenumirea judetului Olt, facand la final declaratii chiar din sectia de vot.

VIDEO Armonie intre vicepremierul Paul Stanescu si lideri PNL la o intalnire cu primarii din Alba

Armonie aproape perfecta intre vicepremierul Paul Stanescu si reprezentantii ai PNL Alba la o intalnire cu primarii din judet. Ambele tabere politice s-au laudat una pe alta in ceea ce priveste colaborarea.

Rezultatul referendumului - un esec

Rezultatul referendumului pentru modificarea Constitutiei reprezinta un esec nu numai pentru PSD, ci pentru intreaga societate romaneasca si se va face o analiza pe marginea votului, a declarat, astazi, senatorul PSD Paul Stanescu.

Satul unde niciun localnic nu a venit la Referendum este faimos pentru biserica decorata cu cele mai deocheate picturi

Singura sectie de votare la Referendum in care nu s-a prezentat niciun votant pana duminica dupa-amiaza se afla in satul Almas Saliste, celebru pentru picturile deocheate ale bisericii sale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )