Libnet.ro
UNICEF

17:45

Paul Stanescu: Singura cu sanse e primarul Capitalei, doamna Firea

România Liberă România Liberă,
Paul Stanescu: Singura cu sanse e primarul Capitalei, doamna Firea

Fostul vicepremier si presedinte executiv al PSD, Paul Stanescu, cere ca partidul sa o aleaga pe Gab. continuă pe România Liberă

Stanescu ii taie elanul Vioricai Dancila: Nu are calitati de presedinte. Singura cu sanse la prezidentiale e Firea

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu considera ca niciunul dintre social-democratii testati in sondajul partidului nu e bun. Singura cu sanse e primarul Capitalei, doamna Firea, a declarat vineri Stanescu. Declaratia liderului PSD apare in contextul in care candidatii testati in sondaje de partid nu au sanse sa ajunga in turul doi la prezidentiale iar Viorica Dancila a anuntat public ca este dispusa sa candideze daca partidul i-o cere.

Lupta pentru prezidentiabilul PSD. Paul Stanescu vrea sa candideze Gabriela Firea. Ce spune despre varianta Tariceanu

Fostul vicepremier si presedinte executiv al PSD, Paul Stanescu, cere ca partidul sa o aleaga pe Gabriela Firea candidat al partidului pentru prezidentiale, fiind considerata singura cu sanse intr-o competitie cu Klaus Iohannnis.

Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Ce si-a propus primarul Capitalei

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale. Oficialul si-a facut deja un plan! Ce si-a propus? Gabriela Firea, reactie dupa ce i s-a cerut sa candideze la alegerile prezidentiale Gabriela Firea a declarat, joi, la Antena 3, ca de saptamana viitoare isi va relua activitatea, dupa ultima .

GABRIELA FIREA: imi doresc un candidat PSD la alegerile prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca isi doreste un candidat din partea PSD la alegerile prezidentiale pe care-l va sustine din tot sufletul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )