Libnet.ro
UNICEF

20:15

Paulo Coelho vrea sa cumpere filmul The Interview

România Liberă România Liberă,
Paulo Coelho vrea sa cumpere filmul The Interview

Scriitorul brazilian Paulo Coelho a oferit, joi, suma de 100. 000 de dolari pentru a cumpara drepturile asupra filmului The Interview, pe care doreste sa il difuzeze gratuit pe blogul sau, dupa ce Sony Pictures a anuntat ca nu va mai lansa filmul din cauza unor amenintari teroriste, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Paulo Coelho vrea sa cumpere drepturile asupra filmului retras The Interview si sa-l publice pe blogul sau

La o zi dupa ce studiourile Sony Pictures au anuntat anularea premierei filmului The Interview din cauza unor amenintari teroriste, scriitorul brazilian Paulo Coelho a oferit suma de 100. 000 de dolari pentru a.

VIDEO Scena asasinarii lui Kim Jong-Un din comedia The Interview, facuta publica. Paulo Coelho vrea sa difuzeze gratuit filmul, dupa anularea premierei

Grupul de hackeri Guardians of Peace a facut publica presupusa scena a mortii liderului nord-coreean Kim Jong-Un din filmul The Interview, pelicula in urma careia studiourile Sony au suferit unul dintre cele mai grave atacuri cibernetice. Directorii Sony catalogau filmul drept un esec inainte de anulare, insa scriitorul Paulo Coelho s-a oferit sa difuzeze pelicula gratis.

Cele mai vandute carti din 2014. Titluri semnate de Lucian Boia, Mihaela Radulescu si Paulo Coelho, in topurile editurilor

Volume semnate de Lucian Boia, de Paulo Coelho si de Mihaela Radulescu se afla in topurile de vanzari din anul acesta ale marilor edituri din Romania.

Barack Obama: Sony a facut o eroare anuland lansarea filmului The Interview. Un dictator nu trebuie sa impuna cenzura Statelor Unite (VIDEO)

Premiera mondiala a filmului The Interview, o comedie despre asasinarea liderului nord-coreean Kim Jong-Un, a fost anulata dupa ce un grup de hackeri a lansat amenintari la adresa studiourilor Sony Pictures.

Obama: Sony a facut o eroare anuland lansarea filmului The Interview

Presedintele american, Barack Obama, a declarat ca Sony a facut o eroare anuland lansarea filmului The Interview, subliniind ca un dictator nu trebuie sa impuna cenzura Statelor Unite, informeaza Mediafax.

Sony anuleaza premiera mondiala a filmului The Interview, in urma amenintarilor teroriste ale unor hackeri

Premiera mondiala a filmului The Interview, o comedie despre asasinarea liderului nord-coreean Kim Jong-Un, a fost anulata dupa ce un grup de hackeri a lansat amenintari la adresa studiourilor Sony Pictures.

Sony Pictures renunta la lansarea fimului The Interview

Sony Pictures a anulat lansarea filmului american The Interview, care se afla in centrul unui scandal generat de amenintari cu atacuri cibernetice, ca urmare a avertismentelor teroriste si a deciziei unor grupuri de cinematografe de a anula ecranizarea filmului in Statele Unite, transmite The Guardian.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )