Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sony Pictures renunta la lansarea fimului The Interview

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sony Pictures renunta la lansarea fimului The Interview

Sony Pictures a anulat lansarea filmului american The Interview, care se afla in centrul unui scandal generat de amenintari cu atacuri cibernetice, ca urmare a avertismentelor teroriste si a deciziei unor grupuri de cinematografe de a anula ecranizarea filmului in Statele Unite, transmite The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO. Sony Pictures a fost atacata de hackerii din Coreea de Nord. Lansarea filmului The Interview, anulata

Statele Unite au stabilit ca atacul informatic asupra Sony Pictures a fost realizat de Coreea de Nord, potrivit unei surse oficiale de la Washington.

Sony anuleaza premiera mondiala a filmului The Interview, in urma amenintarilor teroriste ale unor hackeri

Premiera mondiala a filmului The Interview, o comedie despre asasinarea liderului nord-coreean Kim Jong-Un, a fost anulata dupa ce un grup de hackeri a lansat amenintari la adresa studiourilor Sony Pictures.

James Bond, victima Interviului care ucide. Secretele Sony Pictures, difuzate on-line de hackeri

Hollywoodul este zguduit de cascada de dezvaluiri provenite din e-mailurile piratate de la studiourile Sony Pictures, victima unui recent atac informatic, in special comentariile nepoliticoase despre Angelina Jolkie sau Barack Obama. Sony incearca sa limiteze unda de soc care nu pare sa se opreasca. Ravagiile continua cu fiecare zi si ultima informatie uluitoare priveste furtul scenariului celui de al 24-lea film din seria James Bond, Spectre, al carui turnaj a debutat in urma cu o saptamana. Producatorii au recunoscut furtul scenariului, care acum trebuie modificat pe parcursul filmarilor.

Sony Pictures cere mass-media sa nu foloseasca informatiile furate de hackeri

Intr-o scrisoare in care abunda termeni transanti, expediata mai multor companii mass-media, inclusiv cotidianului The New York Times, avocatul David Boies, care reprezinta interesele studiourilor Sony, considera ca acele documente publicate online reprezinta informatii furate de piratii cibernetici, in urma atacului comis asupra serverelor si computerelor sale la sfarsitul lunii octombrie, si a cerut ca acestea sa fie distruse, daca au fost descarcate de pe internet de aceste companii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )