Libnet.ro
UNICEF

19:15

Pavel Bartos urmeaza o TERAPIE... Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania a iesit la iveala:

B1 B1,
Pavel Bartos urmeaza o TERAPIE... Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania a iesit la iveala:

Pavel Bartos este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. Foarte talentat si mereu cu zambetul pe buze, Bartos este actor de teatru, prezentator tv, joaca in filme si apare in reclame. De. continuă pe B1

Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania a iesit la iveala: Pavel Bartos urmeaza o terapie...

Pavel Bartos este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. Foarte talentat si mereu cu zambetul pe buze, Bartos etse actor de teatru, prezentator tv, joaca in filme si apare in reclame. De.

Regizorul Radu Muntean vorbeste, de la ora 14.00, la Adevarul Live, despre cel mai recent lungmetraj al sau, Alice T

Regizorul Radu Muntean vine, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre cel mai recent lungmetraj al sau, Alice T, care o are inprim plan pe Alice Tarpan Andra Guti), de aproape 17 ani, urmarind relatia acesteia cu mama sa adoptiva,Bogdana Mihaela Sirbu).

Regizorul Radu Muntean, la Adevarul Live, despre cel mai recent lungmetraj al sau, Alice T

Regizorul Radu Muntean vorbeste, la Adevarul Live, despre cel mai recent lungmetraj al sau, Alice T, care o are inprim plan pe Alice Tarpan Andra Guti), de aproape 17 ani, urmarind relatia acesteia cu mama sa adoptiva,Bogdana Mihaela Sirbu).

Adevarul despre CEA MAI VECHE RELATIE a actorului Mihai Bendeac: Acum a fost prins in fapt si a marturisit TOTUL...

Mihai Bendeac are motiv de sarbatoare. Parintii actorului au implinit recent 37 de ani de cand s-au casatorit, asa ca Mihai a tinut sa impartaseasca bucuria cu fanii sai. Din declaratiile.

Vedetele The Haunting of Hill House, declaratii despre cel mai infricosator serial Netflix: Nu mai puteam sa dorm si simteam ca o iau razna VIDEO

Noul serial horror The Haunting of Hill House, marca Netflix, a fost caracterizat drept unul dintre cele mai infricosatoare din toate timpurile. in plus, scenele de groaza au lasat traume chiar si in vietile actorilor principali, dupa cum ei insisi marturisesc.

incepe cel mai mare pelerinaj din Capitala: Mii de credinciosi, asteptati pe Dealul Patriarhiei pentru a se inchina la moastele Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou (VIDEO)

Incepe cel mai mare pelerinaj religios ortodox din Capitala. Sute de mii de credinciosi sunt asteptati in urmatoarele zile, pana pe 29 octombrie, pe Dealul Patriarhiei. Pelerinajul organizat joi, la care va.

Fondul Proprietatea, cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 2,65%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 12 - 19 octombrie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a crescut cu 1,23%, in intervalul mentionat.

Cel mai cautat lautar din Iasi, a murit in urma unui TERIBIL: Barbatul, aproape decapitat (FOTO)

Cel mai cautat lautar din Iasi, Bogdan Chirosca, in varsta de 45 de ani, a murit in urma unui accident teribil petrecut, pe strada Fundac Dealul Bucium, de la marginea orasului Iasi. Chirosca a trecut cu.

VIDEO/FOTOGALERIE Volkswagen T-Cross, dezvaluit oficial. Cel mai mic SUV Volkswagen al momentului

Volkswagen a dezvaluit Joi seara 25 Octombrie 2018) cel mai mic exponent de pana acum al gamei sale de SUV-uri, denumit Volkswagen T-Cross. Masina are la baza platforma MQB A0 a Volkswagen Group, aceeasi care sta la baza modelului inrudit SEAT Arona. Uzina Navarra din Spania, unde este fabricat T-Cross, produce Polo din 1984, iar acum este pentru prima data cand in ea se fabrica si un al doilea model. Volkswagen T-Cross este un model global si va fi produs inclusiv in uzine din America de Sud si China, pentru pietele locale/regionale.

ROBOR, la cel mai ridicat prag din ultimele doua luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,39%, cel mai mare nivel din 6 august pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )