Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pavel Filip a avut o convorbire telefonica cu prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila

Adevărul Adevărul,
Pavel Filip a avut o convorbire telefonica cu prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila

Prim-ministrul Pavel Filip a avut o discutie telefonica joi, 1 februarie, cu premierul Romaniei, Vasilica-Viorica Dancila. Oficialii au abordat parteneriatul strategic moldo-roman si domeniile prioritate de colaborare. continuă pe Adevărul

Pavel Filip a avut o intrevedere cuseicul Mohammed bin Zayed. Premierul i-a invitat pe investitorii din EAU in Moldova

In cadrul vizitei sale oficiale in Emiratele Arabe Unite EAU), prim-ministrul Pavel Filip a avut marti, 30 ianuarie, o intrevedere cu seicul Mohammed bin Zayed, printul mostenitor al Abu Dhabi si vice-comandant suprem al fortelor armate ale EAU.

Premierul Pavel Filip a discutat la telefon cu Viorica Dancila si a invitat-o in R. Moldova

Premierul de la Chisinau, Pavel Filip, a avut joi o discutie telefonica cu premierul Romaniei, Viorica Dancila, ocazie cu care a invitat-o intr-o vizita peste Prut, informeaza un comunicat la Guvernului Republicii Moldova.

Pavel Filip a invitat-o pe Viorica Dancila la Chisinau: Cele doua guverne au in fata multe obiective comune

Prim-ministrul Pavel Filip a transmis marti, 30 ianuarie, un mesaj de felicitare noului premier al Romaniei, Vasilica-Viorica Dancila, cu prilejul investirii in functie. Tot in acest context, oficialul moldovean a transmis omologului sau roman si invitatia de a efectua o vizita in Republica Moldova, in perioada apropiata, pentru a purta discutii privind dezvoltarea dialogului politic si a cooperarii multidimensionale dintre cele doua state.

Sa fim rabdatori. Pavel Filip promite ca impactul pozitiv al reformelor Guvernului va veni in timp

In cadrul dialogului direct cu reprezentantii administratiei publice locale organizat de Guvern joi, 1 februarie, premierul Pavel Filip s-a aratat optimist in rezultatele pe care le vor da reformele initiate de Executiv, dar a solicitat mai multa rabdare.

Pavel Filip: Exista premise pentru reducerea tarifelor la gazele naturale cu pana la 20%

Exista premise pentru reducerea tarifelor la gazele naturale livrate consumatorilor cu pana la 20%, a declarat premierul Pavel Filip in deschiderea sedintei de miercuri, 31 ianuarie, a Guvernului, precizand ca s-a tras aceasta concluzie in urma analizelor facute la mai multe sedinte cu responsabili de la Ministerul Economiei si Infrastructurii, transmite IPN.

Pavel Filip efectueaza o vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite

Prim-ministrul Pavel Filip intreprinde, in perioada 29-30 ianuarie 2018, o vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite EAU). Premierul va avea intrevederi cu prim-ministrul si vicepresedintele EAU, Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, presedintele Consiliului National Federal, Amal Al Qubaisi, precum si cu alti oficiali emiratezi.

Pavel Filip: Va asigur ca cei implicati in frauda bancara vor fi trasi la raspundere

Premierul Pavel Filip a dat asigurari duminica, 28 ianuarie, ca toate persoanele implicate in fraudarea sistemului bancar moldovenesc vor fi trase la raspundere. Mai mult ca atat, prim-ministrul afirma ca va fi posibil de recuperat o buna parte din miliardul furat, desi recunoaste ca nu va fi deloc simplu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )