Libnet.ro
UNICEF

10:15

Pavel Filip a invitat-o pe Viorica Dancila la Chisinau: Cele doua guverne au in fata multe obiective comune

Adevărul Adevărul,
Pavel Filip a invitat-o pe Viorica Dancila la Chisinau: Cele doua guverne au in fata multe obiective comune

Prim-ministrul Pavel Filip a transmis marti, 30 ianuarie, un mesaj de felicitare noului premier al Romaniei, Vasilica-Viorica Dancila, cu prilejul investirii in functie. Tot in acest context, oficialul moldovean a transmis omologului sau roman si invitatia de a efectua o vizita in Republica Moldova, in perioada apropiata, pentru a purta discutii privind dezvoltarea dialogului politic si a cooperarii multidimensionale dintre cele doua state. continuă pe Adevărul

Pavel Filip vrea ca prima vizita oficiala a noului prim-ministru al Romaniei sa fie in Republica Moldova

Premierul Pavel Filip a declarat ca, indiferent cine a fost in fruntea Guvernului de la Bucuresti, relatiile moldo-romane mereu au fost bune. in acest context, seful Executivului si-a exprimat speranta ca noul prim-ministru desemnat al Romaniei, Viorica Dancila, va efectua prima sa vizita oficiala peste hotare anume in Republica Moldova.

LIVEVIDEO Parlamentul da votul de investitura pentru guvernul Viorica Dancila: Cat timp voi fi premier nu voi introduce nicio taxa noua i Chiar de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600 / Nicio alta institutie, niciun centru de putere nu va mai

Cele doua camere ale Parlamentului s-au reunit luni in sedinta comuna pentru votul de investitura a noului guvern, care urmeaza sa fie condus de Viorica Dancila. ------------------15:52 Raluca Turcan PNL): Intrebarea e cu ce autoritate veti reusi sa va sustineti programul de guvernare cand intreg aparatul de stat a primit semnalul ca jupanul e in alta parte15. 42: Vorbeste Liviu Dragnea15:23 Viorica Dancila prezinta lista guvernului si programul de guvernare15:15 Kelemen Hunor propune un moment de reculegere in memoria lui Verestoy Attila.

LIVEVIDEO Parlamentul da votul de investitura pentru guvernul Viorica Dancila: Cat timp voi fi premier nu voi introduce nicio taxa noua / Chiar de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600 / Nicio alta institutie, niciun centru de putere nu va mai

Cele doua camere ale Parlamentului s-au reunit luni in sedinta comuna pentru votul de investitura a noului guvern, care urmeaza sa fie condus de Viorica Dancila. 55: Singurul senator PSD-ist care absenteaza de la vot e Niculae Badalau presedinte executiv PSD si seful PSD Giurgiu). 16:44 Incepe votul. Se voteaza secret, cu bile. Pentru ca guvernul sa treaca este nevoie de 233 voturi pentru16:36 Victor Ponta independenti): Participam la preluarea guvernarii semestriale de doamna Viorica Dancila16:30 Traian Basescu PMP): Nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu pentru o viata cat mai scurta a acestui guvern.

VIDEO UPDATE Guvernul Dancila a primit votul de incredere al Parlamentului / Viorica Dancila: Cat timp voi fi premier nu voi introduce nicio taxa noua / Chiar de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600 / Nicio alta institutie, niciun centru de pu

Cele doua camere ale Parlamentului s-au reunit luni in sedinta comuna pentru votul de investitura a noului guvern, care urmeaza sa fie condus de Viorica Dancila. ------------------17:45 Oficial: Guvernul a primit votul de incredere al Parlamentului17:34 Guvernul Dancila a fost investit, cu 282 de voturi pentru surse)17:20 Votul s-a incheiat16. 55: Singurul senator PSD-ist care absenteaza de la vot e Niculae Badalau presedinte executiv PSD si seful PSD Giurgiu). 16:44 Incepe votul. Se voteaza secret, cu bile. Pentru ca guvernul sa treaca este nevoie de 233 voturi pentru16:36 Victor Ponta independenti): Participam la preluarea guvernarii semestriale de doamna Viorica Dancila16:30 Traian Basescu PMP): Nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu pentru o viata cat mai scurta a acestui guvern.

Pavel Filip a avut o intrevedere cuseicul Mohammed bin Zayed. Premierul i-a invitat pe investitorii din EAU in Moldova

In cadrul vizitei sale oficiale in Emiratele Arabe Unite EAU), prim-ministrul Pavel Filip a avut marti, 30 ianuarie, o intrevedere cu seicul Mohammed bin Zayed, printul mostenitor al Abu Dhabi si vice-comandant suprem al fortelor armate ale EAU.

Pavel Filip efectueaza o vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite

Prim-ministrul Pavel Filip intreprinde, in perioada 29-30 ianuarie 2018, o vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite EAU). Premierul va avea intrevederi cu prim-ministrul si vicepresedintele EAU, Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, presedintele Consiliului National Federal, Amal Al Qubaisi, precum si cu alti oficiali emiratezi.

Pavel Filip: Va asigur ca cei implicati in frauda bancara vor fi trasi la raspundere

Premierul Pavel Filip a dat asigurari duminica, 28 ianuarie, ca toate persoanele implicate in fraudarea sistemului bancar moldovenesc vor fi trase la raspundere. Mai mult ca atat, prim-ministrul afirma ca va fi posibil de recuperat o buna parte din miliardul furat, desi recunoaste ca nu va fi deloc simplu.

Viorica Dancila primeste felicitari de la presedintele Comisiei Europene

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a postat pe contul personal de Twitter un mesaj de felicitare pentru Viorica Dancila. Congratulations Viorica Dancila, I wish you every success.

VIDEO Viorica Dancila, aplaudata pe holul Parlamentului de un grup de femei social-democrate

Noul premier PSD Viorica Dancila a fost aplaudata luni dupa-amiaza pe holul Parlamentului, dupa votul de investitura, de un grup de femei social-democrate, Dancila fiind presedintele Organizatiei de femei din PSD. Aceasta a primit un buchet de flori si le-a promis colegelor sale ca va continua sa le reprezinte.

Liviu Dragnea: Romania e un stat suveran si e de datoria noastra sa aparam aceasta suveranitate cat traim / Viorica Dancila are avantajul ca timp de 9 ani a respirat aerul occidental

Romania e un stat suveran si e de datoria noastra sa aparam aceasta suveranitate cat traim. Suveranitatea nu e atat o stare politica sau una economica; e o stare de spirit, a spus presedintele PSD, Liviu Dragnea, in discursul de la votarea guvernului Dancila. Dragnea a insistat ulterior pe ideea de suveranitate, dar a laudat-o pe Viorica Dancila pentru ca a stat 9 ani departe de Romania si a respirat aerul occidental.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )