Libnet.ro
UNICEF

14:45

Pavel Filip: PDM trebuie sa raspunda de ce, cu cele mai multe mandate din istorie, a ajuns in opozitie

Adevărul Adevărul,
Pavel Filip: PDM trebuie sa raspunda de ce, cu cele mai multe mandate din istorie, a ajuns in opozitie

Fostul premier, presedintele interimar al Partidului Democrat, Pavel Filip, sustine ca la Congresul extraordinar al formatiunii, care va avea loc astazi, 7 septembrie, PDM trebuie sa raspunda la intrebarea de ce, cu cel mai mare numar de mandate in Parlament din istoria sa, PDM a ajuns in opozitie. De asemenea, democratul spune inainte de Congres ca formatiunea nu se destrama, ci isi consolideaza pozitiile, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Raport Eurostat: Romania are cele mai multe decese premature in Uniunea Europeana

Un raport Eurostat scoate la iveala ca Romania este tara cu cele mai multe decese premature din Uniunea Europeana. Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care.

Spania si Romania, tarile din UE cu cele mai multe nereguli in utilizarea fondurilor regionale si agricole

Spania a fost tara Uniunii Europene care a acumulat cele mai multe nereguli in utilizarea fondurilor europene regionale si agricole intre 2014 si 2018, cu un total de 10. 995 de cazuri, reprezentand 22% din totalul celor identificati in blocul comunitar, potrivit unui raport publicat marti de OLAF, potrivit Rador care citeaza Tele Cinco. La o distanta mare, pe locul doi se situeaza Romania cu 5. 563 de situatii.

Romania, tara cu cele mai multe investigatii ale OLAF din ultimii 4 ani. Vezi in text sinteza rapoartelor OLAF si DLAF

Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF) a deschis 66 de investigatii in ultimii 4 ani privind posibile fraude in care e implicata tara noastra, Romania fiind de departe pe primul lor in UE din acest punct de vedere, se arata in Raportul anual al OLAF pdf) pe anul 2018, publicat in aceste zile. Locul secund este ocupat de Ungaria, cu 52 de investigatii si de Bulgaria cu 27 de investigatii, mai arata Raportul.

Pavel Filip: in luna iunie, PDM a gresit din punct de vedere politic, nu si legal

In perioada 8-14 iunie 2019, Partidul Democrat a gresit din punct de vedere politic, nu si legal. Atunci erau in vigoare hotararile Curtii Constitutionale pe care PDM le-a respectat. Declaratia apartine presedintelui interimar al PDM, Pavel Filip, facuta in cadrul emisiunii Secretele puterii de la postul de televiziune Jurnal TV, transmite IPN.

Pavel Filip a fost ales in unanimitete presedinte al Partidului Democrat din Moldova

Fostul premier al Republicii Moldova Pavel Filip a devenit sambata noul presedinte al Partidului Democrat din Moldova PDM), cu votul unanim al celor aproape 700 de participanti la cel de-al IX-lea congres,.

VIDEO Ex-premierul Pavel Filip, noul presedinte al Partidului Democrat din Moldova

Fostul premier Pavel Filip a fost ales in functia de presedinte al Partidului Democrat din Moldova PDM) sambata, 7 septembrie, cu votul unanim al celor prezenti la Congresul extraordinar al formatiunii.

Pavel Filip:Situatia in care s-a pomenit astazi Moldova este comparabila cu agresiunea armata din 1992, numai ca dusmanul s-a urcat in institutiile statului

Ex-premierul Pavel Filip a declarat sambata, 7 septembrie, in cadrul congresului extraordinar al formatiunii, ca avem in prezent o guvernare hibrida, impotriva firii, gandita si realizata in laboratoarele politice de import, incropita noaptea de unii trimisi din afara.

Mail-urile Yahoo nu pot fi accesate. Romania, printre cele mai afectate tari

Utilizatorii din mai multe tari, inclusiv Romania, au raportate probleme serviciile Yahoo si Yahoo Mail. Potrivit platformei DownDetector, care colecteaza in timp real date despre intreruperi ale mai multor servicii online, cele mai afectate tari sunt Franta, Germania, Marea Britanie, Romania, Grecia si Spania.

Avocatul Poporului s-a autosesizat si va face investigatii in mai multe spitale de psihiatrie din tara

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va efectua investigatii la mai multe spitale de psihiatrie din tara, unde au fost semnalate nereguli.

Avocatul Poporului va demara o investigatie de amploare in mai multe spitale de psihiatrie din tara

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va demara o investigatie in mai multe spitale de psihiatrie din tara, in urmatoarele doua saptamani. Va fi investigat si spitalul de la Sapoca, unde un pacient a atacat alti 13 pacienti, sase dintre acestia decedand si restul fiind grav raniti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )