Libnet.ro
UNICEF

23:30

PDL, PNTCD si Forta Civica au semnat protocolul Aliantei Romania Dreapta

Antena3 Antena3,
PDL, PNTCD si Forta Civica au semnat protocolul Aliantei Romania Dreapta

Vasile Blaga PDL), Mihai Razvan Ungureanu Forta Civica) si Aurelian Pavelescu PNTCD) au semnat, duminica, protocolul Aliantei Romania Dreapta, la sediul central al PDL, urmand ca documentul sa fie depus in. continuă pe Antena3

Blaga, Ungureanu si Pavelescu au semnat protocolul Aliantei Romania Dreapta.

Vasile Blaga PDL), Mihai Razvan Ungureanu Forta Civica) si Aurelian Pavelescu PNTCD) au semnat, duminica, protocolul Aliantei Romania Dreapta, la sediul central al PDL, urmand ca documentul sa fie depus in cursul zilei la Biroul Electoral Central, informeaza Mediafax. Citeste si:Blaga: Duminica PDL semneaza protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD Liderii celor trei partide au precizat ca in perioada urmatoare se va finaliza platforma-program a aliantei, precum si programul de guvernare, astfel .

PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat protocolul Alianta Romania Deapta, din care nu face parte si Noua Republica

PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat duminica protoclul Alianta Romania Dreapta, a anuntat liderul democrat-liberal Vasile Blaga, alaturi de Mihai Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu. Alianta este formata pe modelul aliantei Dreptate si Adevar si va fi compusa pentru inceput din trei co-presedinti: Vasile BlagaPDL), Mihai Razvan Ungureanu Forta Civica) si Aurelian Pavelescu PNTCD). Initial, in Alianta a fost curpins si Partidul Noua Republica a lui Mihail Neamtu dar din cauza unei contestatii la tribunal s-a renuntat temporar la cooptarea acestuia.

PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat protocolul Alianta Romania Dreapta

PDL, Forta Civica si PNTCD au semnat duminica protocolul Alianta Romania Dreapta, a anuntat liderul democrat-liberal Vasile Blaga, alaturi de Mihai Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu, conform postului B1.

Un ong contesta Alianta Romania Dreapta anuntata de Blaga, MRU si Pavelescu

Dupa ce duminica s-a semnat protocolul de infiintare al aliantei politice de centru Dreapta dintre PDL-PNTCD-Forta Civica, un ong ii someaza pe liderii acesteia sa schimbe numele constructiei politice, in caz contrar ii va actiona in judecata. Ongul se numeste Asociatia Romania Dreapta si a trasmis o scrisoare catre Vasile Blaga, Mihail Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu. In cazul in care refuzati schimbarea numelui aliantei pe care o preconizati, acest demers civic va deveni unul juridic, cu toata forta legii de partea sa, se arata in scrisoarea trimisa liderilor platformei de centru dreapta de catre Gheorghe Pipera, presedintele Asociatiei Romania Dreapta.

Protocolul de infiintare a Aliantei Romania Dreapta a fost semnat

PDL a semnat astazi protocolul de infiintare a Aliantei Romania Dreapta cu Forta Civica si cu PNTCD.

Blaga: Duminica PDL semneaza protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, la Scoala femeilor democrat-liberale de la Costinesti, ca PDL va semna duminica protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD, aratand ca, incepand cu aceasta data, toti vor fi in aceeasi barca, scrie Mediafax. Citeste si: Blaga: PDL a fost sanctionat pentru modul in care doamne sau domni au facut politica Duminica dimineata vom semna protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD, a spus Vasile Blaga, mentionand ca spera ca intr-un termen destul de .

Vasile Blaga: Duminica PDL semneaza protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD. Noua Republica nu va semna deocamdata

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, la Scoala femeilor democrat-liberale de la Costinesti, ca PDL va semna duminica protocolul cu Forta Civica si cu PNTCD, informeaza Mediafax. Duminica.

Protocolul de infiintare a Aliantei Romania Dreapta a fost semnat

Update: Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, la Biroul Electoral Central, ca in 29 septembrie este prevazuta semnarea protocolului in extenso al Aliantei Romania Dreapta, unde se va stabili si impartirea candidatilor pe colegiile uninominale.

Codul Etic al Aliantei Romania Dreapta. ...

Persoanele condamnate definitiv, arestate preventiv, trimise in judecata sau care au averi disproportionate, care au incheiat contracte netransparente cu statul, au colaborat cu Securitatea, au trecut de la un partid la altul nu vor putea candida din partea ARD, potrivit codului etic al aliantei, informeaza Mediafax. Codul Etic al Aliantei Romania Dreapta ARD) a fost prezentat, duminica, de vicepresedintele PDL Monica Macovei si contine criteriile de integritate in baza carora vor fi desemnati .

Un ONG ii someaza pe liderii Aliantei Romania Dreapta sa schimbe numele constructiei

ONG -ul Asociatia Romania Dreapta ii someaza pe liderii Aliantei Romania Dreapta sa schimbe numele constructiei politice, in caz contrar ii va actiona in judecata, conform HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )