Libnet.ro
UNICEF

14:45

De ce PDM nu are un candidat la alegerile din Chisinau? Voronin: Se explica prin aceea ca Silvia Radu este candidatul lor

Adevărul Adevărul,
De ce PDM nu are un candidat la alegerile din Chisinau? Voronin: Se explica prin aceea ca Silvia Radu este candidatul lor

Presedintele PCRM, Vladimir Voronin, considera ca Partidul Democrat din Moldova PDM) nu are un candidat in alegerile pentru Primaria Chisinau pentru ca acesta ar putea fi actualul primar interimar al Capitalei, Silvia Radu. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 17.00. Sergiu Mocanu, despre esecul partidelor unioniste si proeuropene de a desemna un candidat comun pentru alegerile din Chisinau

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, este invitatul emisiunii Adevaraul Live Moldova de marti, 17 aprilie, de la ora 17. Politicianul va incerca sa explice care sunt motivele care nu au permis ca partidele de dreapta si cele unioniste sa aiba un candidat comun in alegerile din Chisinau si ce inseamna victoria la sefia Capitalei in contextul alegerilor parlamentare din noiembrie 2018.

Vladimir Voronin: Ion Ceban nu va castiga alegerile din Chisinau. El e cu megafonul, asta e specialitatea lui

N-ai pe cine alege. Niciun candidat la functia de primar de Chisinau pentru alegerile locale din 20 mai nu e pe placul liderului PCRM, Vladimir Voronin. Chiar si in aceste conditii, comunistii nu vad sensul participarii lor in acest scrutin, motiv pentru care il vor boicota. in plus, fostul sef de stat e convins ca viitorul primar nu va reusi sa schimbe situatia din Capitala, deoarece are mandat doar pentru un an de zile.

Pentru alegerile anticipate din Chisinau s-au inscris in cursa 13 candidati. Cine sunt acestia

Ultimii doi candidatii pentru alegerile locale noi din Capitala, care si-au depus dosarele la Consiliul Electoral al Circumscriptiei Electorale Chisinau, si-au aflat locul in buletinele de vot. Candidatul Partidului Politic Partidul Ruso-Slavean, Alexandru Matu, se va regasi sub numarul 12 in buletinul de vot, fiind succedat de candidatul Partidului Unitatii Nationale, Constantin Codreanu, care va fi al 13-lea, transmite IPN.

Al saptelea concurent inregistrat pentru alegerile din Chisinau

Consiliul Electoral al Circumscriptiei Electorale Chisinau l-a inregistrat marti, 17 aprilie, pe al saptelea concurent electoral la alegerile locale noi din 20 mai. Este vorba despre ex-vicepresedintele Comisiei Nationale de Integritate, Victor Stratila, candidatul Partidului Verde Ecologist, transmite IPN.

O dama de companie sustine ca are dovezi ca Moscova s-a implicat in alegerile din SUA (FOTO)

Anastasia Vashukevich, cunoscuta sub pseudonimul Nastya Rybka, a sustinut ca are dovezi ca are dezvaluiri de facut cu privire la rolul Moscovei in alegerile prezidentiale din SUA din 2016. Dama de lux a.

O dama de companie sustine ca are dovezi cum ca Moscova s-a implicat in alegerile din SUA (FOTO)

Anastasia Vashukevich, cunoscuta sub pseudonimul Nastya Rybka, a sustinut ca are dovezi ca are dezvaluiri de facut cu privire la rolul Moscovei in alegerile prezidentiale din SUA din 2016. Dama de lux a.

Thailanda: Proces mpotriva unei dame de companie care a promis dezvaluiri despre rolul Rusiei n alegerile din SUA

Procesul impotriva unei dame de companie de origine belarusa, judecata marti in Thailanda, a suscitat interesul presei internationale, dupa ce aceasta prostituata de lux care a frecventat elita politica rusa a dat asigurari ca are dezvaluiri de facut cu privire la rolul Moscovei in alegerile prezidentiale din SUA din 2016, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Incendiu puternic la Institutul de Zoologie din Chisinau. Zeci de pompieri au luptat sa stinga flacarile - VIDEO

Un incendiu puternic a cuprins acoperisul Institutului Zoologic de la Chisinau. Potrivit presei locale, 50 de pompieri ajutati de noua autospeciale au luptat sa stinga flacarile care amenintau intreaga.

Alexandr Lukasenko, intr-o vizita de doua zile in Republica Moldova. Cum a fost intampinat pe aeroportul din Chisinau (VIDEO)

Aleksandr Lukasenko, presedintele Republicii Belarus, a ajuns la Chisinau, unde efectueaza o vizita de stat de doua zile. Avionul care l-a adus pe Lukasenko a aterizat la ora locala 12. 00, iar de acolo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )