Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pecica va avea una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet

Adevărul Adevărul,
Pecica va avea una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet

In curand orasul Pecica se va putea mandri cu una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet. Hala agroalimentara se va inaugura cu ocazia Zilelor Orasului Pecica, care se va organiza in perioada 7-10 mai. continuă pe Adevărul

Subiectele Zilei: Paradoxul romanesc: Ghita e in comisia parlamentara care il va audia pe Coldea; Doua solutii simple care ar putea rezolva una dintre cele mai mari probleme din Romania; Elevii il reclama pe Radu Mazare la DNA. Reactia primarului

Romania, condamnata la CEDO sa plateasca 196. 400 euro din cauza conditiilor din inchisori in 2014. Romania a fost condamnata, anul trecut, la Curtea Europeana. Misterele Declaratiei de Independenta a Statelor Unite, un document uitat aproape 200 de ani la Biblioteca Teleki-Bolyai din Targu-Mures.

ANALIZA Marirea si decaderea RAFO Onesti. Cum a fost devalizata una dintre cele mai mari rafinarii ale Romaniei

Oligarhul rus Iakov Goldovsky, proprietarul RAFO Onesti, vrea sa demonteze si sa vanda la fier vechi utilajele si echipamentele din cadrul rafinariei, decizia urmand sa fie votata formal de actionari peste doua saptamani.

Matei, Veracomp: Desi sectorul IMM a fost sub asteptari in 2014, pe termen mediu si lung ramane unul dintre cele mai importante

Catalin Matei, CEO al Veracomp, companie mixta romano-poloneza care activeaza din 2007 pe piata locala de distributie IT, subliniaza ca, desi anul 2014 a fost unul cel putin bun pentru companie, sectorul IMM a fost sub asteptari.

Tatuaje pe globul ocular, tepi implantati in cap si limbi despicate! Fotografii socante cu cele mai ciudate tatuaje si piercinguri!

Iata cateva dintre cele mai socante transformari la care unii oameni isi supun propriul corp, fie ca este vorba despre tatauje sau piercing-uri dintre cele mai ciudate, fotografii facute tin timpul Venezuela Tatoo Expo! .

Cum s-au desfasurat cele mai dubioase privatizari din Bistrita-Nasaud - Mopan si CPL

Pagubele uriase pe care le-au generat prin privatizare unele dintre cele mai importante fabrici comuniste incep sa atraga atentia inclusiv a DNA. Printre unitatile de productie din Bistrita-Nasaud care ar fi pe lista privatizarilor dubioase se afla Mopanul, fosta fabrica de paine a judetului, dar si fostul Combinat de Prelucrare a Lemnului.

Povestea Aureliei Soci, prima Miss a Brasovului. in anul 1928, era cea mai frumoasa femeie de la poalele Tampei

Aurelia Soci a fost una dintre cele mai frumoase femei din Brasov. Adevarul va spune povestea femeii care a devenit Miss din greseala. Aurelia a incetat din viata in anul 2013, la 102 ani. Secretele longevitatii ei au fost faptul ca s-a trezit mereu cu zambetul pe buze, ca a facut sport si ca a mancat doar bunatati gatite acasa.

Cele mai egoiste zodii: nativii care se cred buricul pamantului

Cele mai egoiste zodii. Fiecare dintre noi are si parti mai putin placute ale personalitatii, laturi accentuate in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut. Astfel, unii dintre nativi sunt considerati egoistii zodiacului din cauza modului in care cauta sa iasa mereu in evidenta, chiar daca nu folosesc cele mai corecte mijloace, fiind preocupati de propria persoana.

Cele mai bune laptopuri sub 2.000 de lei pe care le poti cumpara la acest moment

Cele mai bune laptopuri sub 2. 000 de lei ofera un raport calitate/pret foarte bun, fiind capabile sa se descurce cu sarcini mult mai complexe decat cele de zi cu zi. Magazinele online din Romania si-au marit considerabil gama de laptopuri, avand acum un numar mare de modele pentru diferite tipuri de utilizatori. Dintre acestea, nu [].

Cele mai frumoase ghicitori pentru copii: cimilituri educative, numai bune sa testati istetimea celor mici

Cele mai frumoase ghicitori pentru copii. Ghicitorile, cunoscute si sub denumirea de cimilituri, reprezinta o forma de creatie populara, formulate de obicei in versuri. Prezentate sub forma de jocuri de cuvinte sau metafore, ghicitorile au caracter educativ, fiind o modalitate amuzanta si indragita de copii de a invata cele mai diverse lucruri.

Cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile

Va propunem astazi sa vedeti o galerie foto impresionanta cu cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile, majoritatea facand parte din colectiile haute couture ale marilor case de moda internationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )