Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pedeapsa rusinoasa pentru interlopul care a amenintat-o cu violul pe sefa arestului Politiei Prahova

Playtech Playtech,
Pedeapsa rusinoasa pentru interlopul care a amenintat-o cu violul pe sefa arestului Politiei Prahova

Daniel Ionut Pietraru, un cunoscut interlop din Romania si-a primit pedeapsa. Acesta a fost gasit vinovat de ultraj, fiind trimis in judecata dupa ce a amenintat-o cu violul atat pe sefa Arestului Politiei Prahova cat si pe fiica ei cu violul. Ce pedeapsa rusinoasa a primit interlopul care a amenintat-o cu violul pe sefa Arestului . continuă pe Playtech

Ce pedeapsa a primit interlopul care a amenintat-o cu violul pe sefa arestului Politiei Prahova

Daniel Ionut Pietraru, interlop cunoscut in Prahova pentru comportamentul agresiv, a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare, fiind gasit vinovat de ultraj. Barbatul a fost trimis in judecata dupa ce sefa Arestului Politiei Prahova l-a reclamat ca a amenintat-o cu violul pe ea si pe fiica ei.

Noi restrictii pentru romanii care merg in Italia. Care sunt regulile care se aplica de luni

Apar noi reguli pentru romanii care merg in Italia, incepand de luni, 7 septembrie, au anuntat autoritatile italliene.

Italia: Obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria, extinsa

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a semnat un nou decret care va intra in vigoare incepand de luni. Toate masurile de restrictie publicate in decretul din 10 august raman valabile, inclusiv obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria.

ANOFM: Subventii lunare de 2.500 de lei pe luna pentru firmele care fac angajari

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) acorda angajatorilor subventii lunare in cuantum de cel mult 2. 500 de lei pentru incadrarea in munca a persoanelor care au implinit varsta de 50 de ani sau a persoanelor cu varsta cuprinsa intre 16 si 29 de ani.

ANOFM: Subventii de 2.500 de lei pe luna pentru firmele care fac angajari

Firmele private si alti angajatori pot obtine subventii de pana la 2. 500 de lei pe luna pentru fiecare somer pe care il angajeaza din anumite categorii de varsta, a informat, marti, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Camera: Proiectul privind reducerea varstei de pensionare pentru persoanele care au locuit in zone poluate - pe ordinea de zi a plenului

Deputatii urmeaza sa discute marti, in plen, un proiect de lege care prevede ca persoanele care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta, din cauza extractiei carbunelui, precum si pe o raza de 8 kilometri in jurul acestora beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu doi ani, fara penalizare, scrie Agerpres. Un alt proiect de lege care se afla pe ordinea de zi si pentru care Camera este for decizional este cel care are ca obiect de reglementare modificarea Legii nr. 532003, in scopul instituirii in sarcina angajatorilor a obligatiei de a organiza activitatea de resurse umane si de salarizare numai cu persoane care detin competente in administrarea de personal.

Cum vrea PSD sa controleze institutia care se ocupa inclusiv de licitatia pentru 5G: care-i miza

ANCOM e o institutie cheie in Romania, mai ales in anul in care se pregateste sa organizeze licitatia pentru 5G. Teoretic, e o institutie neafiliata politic, dar PSD vrea sa schimbe.

Varsta de pensionare va fi redusa cu doi ani pentru persoanele care traiesc in zone poluate. Vezi lista completa a localitatilor vizate

Deputatii au adoptat marti un proiect de lege care prevede extinderea categoriilor de persoane care beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare, daca au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta, precum si pe o raza de 8 km in jurul acestora.

Italia mentine obligativitatea intrarii in carantina pentru cei care vin din Romania

Italia prelungeste perioada in care toate persoanele care vin din Romania sunt obligate sa intre in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )