Libnet.ro
UNICEF

22:45

Italia: Obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria, extinsa

Hotnews Hotnews,
 Italia: Obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria, extinsa

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a semnat un nou decret care va intra in vigoare incepand de luni. Toate masurile de restrictie publicate in decretul din 10 august raman valabile, inclusiv obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria. continuă pe Hotnews

Italia mentine obligativitatea intrarii in carantina pentru cei care vin din Romania

Italia prelungeste perioada in care toate persoanele care vin din Romania sunt obligate sa intre in .

Italia extinde masura izolarii la domiciliu pentru persoanele care vin din Romania

Premierul italian Giuseppe Conte a semnat un nou decret prin care prelungeste toate masurile de restrictie publicate in decretul din 10 august raman, inclusiv obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria.

Radu Banciu: Am anuntat cu o zi mai devreme, cum am facut si cu data localelor alegeri parlamentare pe 6 decembrie, de Mos Nicolae. Pentru cei care le vor mai apuca (VIDEO)

Radu Banciu a amintit, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca a anuntat ca 27 septembrie va fi data alegerilor locale, inainte ca acest lucru sa fie anuntat oficial. La fel s-a.

Noi restrictii pentru romanii care merg in Italia. Care sunt regulile care se aplica de luni

Apar noi reguli pentru romanii care merg in Italia, incepand de luni, 7 septembrie, au anuntat autoritatile italliene.

Atentie, romani! Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie aceste reguli cand fac modificari

In luna iulie a acestui an, printr-un nou proiect de lege, numarul 1492020, cei ce stau la bloc si doresc inchiderea balcoanelor de la parter, vor trebui sa respecte reguli noi. in caz contrar exista riscul unor amenzi consistente. Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie aceste reguli cand fac modificari Potrivit documentului .

Lovitura pentru romanii care au credite in euro. Moneda europeana a atins un nou maxim

Lovitura pentru romanii care au credite in euro. Moneda europeana a atins un nou maxim. Banca nationala a afisat un curs de 4 lei si 84 de bani pentru euro.

Europarlamentarul Nicolae Stefanuta solicita reglementarea asigurarii de sanatate pentru romanii care muncesc in Germania

Europarlamentarul USR PLUS Nicolae Stefanuta solicita reglementarea asigurarii de sanatate pentru romanii care muncesc in Germania, in conditiile in care acesta afirma ca multi compatrioti pleaca la munca doar cu o asigurare medicala de turist, care nu le acopera interventii complexe in spitalele nemtesti, conform Agerpres.

Anuntul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti pentru persoanele care cer eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19

Directia de Sanatate Publica Bucuresti anunta ca incepand de joi nu se mai primesc documente in format fizic de la persoanele care se prezinta la sediul din strada Avrig pentru eliberarea deciziilor de carantina sau izolare din cauza COVID-19.

Nelu Tataru, despre cei care se tem de redeschiderea scolilor: Mai bine si-ar face griji ca parcurile sunt pline si nu se respecta regulile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis, vineri, celor care se tem de redeschiderea scolilor in contextul epidemiei de coronavirus ca mai bine s-ar teme de nerespectarea regulilor in parcuri si in.

Bancile au dat startul programului Noua Casa. Care sunt noile conditii

Bancile au dat de astazi startul programului Noua casa, pentru cei care vor sa cumpere o locuinta. Noua casa vine cu modificari fata de vechiul program, Prima casa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )