Libnet.ro
UNICEF

21:45

Pedepse cu inchisoarea de pana la zece ani pentru scoaterea din tara a produselor agricole si de masa lemnoasa

B1 B1,
Pedepse cu inchisoarea de pana la zece ani pentru scoaterea din tara a produselor agricole si de masa lemnoasa

Senatul a adoptat, miercuri, un proiect de lege care face referire la masurile cu caracter temporar a scoterii din tara a unor produse provenite din activitati agricole si de exploatare forestiera din Romania. Ce. continuă pe B1

Cel mai important avion care a aterizat in Turcia, in ultimii zece ani: aeronava care va intra in istorie

Duminica a avut loc o aterizare istorica pe un aeroport din Turcia. Pentru prima oara in aproximativ zece ani, a aterizat pe pamant turcesc un avion din aceasta tara. in urma cu un.

Anuntul BMW pentru soferii din Romania: cu ce vine nou pentru clienti

BMW are un anunt pentru soferii din Romania, iar clientii vor beneficia de toate aceste functii in scurt timp. BMW are pregatit pentru clientii din Romania cel mai mare update realizat in.

O aeronava israeliana a aterizat in Turcia, pentru prima data in zece ani

O aeronava apartinand companiei aeriene israeliene El Al a aterizat duminica pe pamant turcesc pentru prima data in 10 ani, marcand primul zbor direct israelian catre Turcia dupa o intrerupere provocata de o grava criza diplomatica izbucnita intre cele doua tari in 2010.

O aeronava din Israel a aterizat in Turcia pentru prima data in zece ani

O aeronava apartinand companiei aeriene israeliene El Al a aterizat duminica pe pamant turcesc pentru prima data in 10 ani, marcand primul zbor direct israelian catre Turcia dupa o intrerupere provocata de o grava criza diplomatica izbucnita intre cele doua tari in 2010, transmite dpa din Tel Aviv.

Comertul global a inregistrat cea mai mare contractie din ultimii zece ani

Declinul comertului global s-a accentuat semnificativ in martie 2020, conform ultimelor date din raportul World Trade Monitor, publicat de institutul olandez CPB www. cpb. nl).

ROMEPS a initiat o serie de webinarii pentru profesionistii din constructii si pentru beneficiarii finali

ROMEPS a initiat, incepand din 21 mai, o serie de webinarii saptamanale care se adreseaza atat profesionistilor din constructii, dar si beneficiarilor finali. Ideile si conceptele analizate si explicate se refera deopotriva la necesitatea repornirii la capacitate maxima a constructiilor, cat si la nevoia continuarii investitiilor, in special dupa criza COVID - 19, cu atat mai mult cu cat sectorul constructiilor se afla in centrul relansarii economice.

Occidentul ofera 2,5 miliarde de euro pentru refugiatii din America Latina

Uniunea Europeana si guvernul Spaniei au convocat Conferinta internationala a donatorilor pentru a-s.

Daniel Chitoiu ar putea fi trimis in judecata pentru ucidere din culpa. Surse sustin ca expertiza tehnica din dosar ar arata ca fostul ministru a provocat accidentul soldat cu doi morti si un ranit (VIDEO)

Expertiza tehnica din dosarul fostului ministru de Finante Daniel Chitoiu a fost finalizata. Documentul ar scoate la iveala ca masina fostului ministru ar fi intrat pe contrasens si ar fi provocat accidentul in.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )