Libnet.ro
UNICEF

15:00

Pediatrul acuzat de malpraxis de la Spitalul din Husi si-a luat lber in perioada anchetei

România Liberă România Liberă,
Pediatrul acuzat de malpraxis de la Spitalul din Husi si-a luat lber in perioada anchetei

Medicul pediatru de la Spitalul din Husi, acuzat de malpraxis dupa decesul unei fetite de patru ani diagnosticata cu laringita, s-a invoit pentru mai multe zile, in conditiile in care trebuie sa se prezinte in fata organelor de ancheta pentru a da explicatii cu privire la acest caz. continuă pe România Liberă

Spitalul din Husi, fara medic pediatru dupa ce medicul acuzat in cazul mortii fetitei si-a luat liber

Spitalul din Husi a ramas fara pediatru, dupa ce medicul Floreta Bianu, acuzat in cazul mortii fetitei de 4 ani si-a luat liber. Pe durata anchetei deschise atat de oamenii legii, cat si de Ministerul.

Ancheta la Spitalul din Husi, dupa ce o fetita de patru ani a murit la scurt timp de la administrarea unei perfuzii. Banicioiu: Se poate ajunge la demiteri!

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca o echipa de control va merge la Spitalul Municipal Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, parintii copilei acuzand cadrele medicale de malpraxis.

VIDEO Spitalul din Husi, unde o fetita a murit in urma unei injectii, a ramas fara pediatru. Toate urgentele majore dirijate la Vaslui

Medicul Florenta Bianu, sefa Sectiei de Pediatrie a Spitalul Municipal Husi s-a imbolnavit subit si a intrat in concediu medical odata cu declansarea anchetelor in care este cercetata pentru moartea fetitei de 4 ani, internata sambata noaptea cu diagnosticul de laringita acuta.

Ministrul Sanatatii trimite o echipa de control la Spitalul Municipal Husi

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca o echipa de control va merge la Spitalul Municipal Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, informeaza Mediafax.

Despagubiri de un milion de euro pentru o romanca infectata cu HIV in spitalul din Bacau

O femeie care a fost infectata cu HIV in spitalul din Bacau in anul 1990 va primi un milion de euro despagubiri, acum, dupa aproape 25 de ani. Abia acum a castigat procesul cu spitalul unde s-a infectat cu.

Caz DRAMATIC intr-un spital din Husi. O fetita de 4 ani a MURIT, dupa ce a fost dusa pentru o banala durere in gat. Ce i-au facut DOCTORII

Caz dramatic la Husi, ce pune o noua pata pe sistemul medical din Romania. O fetita de 4 ani, care s-a dus la spital pe picioarele ei, pentru ca o durea in gat, a murit sub ochii medicilor, la nici o ora de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )