Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Spitalul din Husi, unde o fetita a murit in urma unei injectii, a ramas fara pediatru. Toate urgentele majore dirijate la Vaslui

Adevărul Adevărul,
VIDEO Spitalul din Husi, unde o fetita a murit in urma unei injectii, a ramas fara pediatru. Toate urgentele majore dirijate la Vaslui

Medicul Florenta Bianu, sefa Sectiei de Pediatrie a Spitalul Municipal Husi s-a imbolnavit subit si a intrat in concediu medical odata cu declansarea anchetelor in care este cercetata pentru moartea fetitei de 4 ani, internata sambata noaptea cu diagnosticul de laringita acuta. continuă pe Adevărul

Pediatrul acuzat de malpraxis de la Spitalul din Husi si-a luat lber in perioada anchetei

Medicul pediatru de la Spitalul din Husi, acuzat de malpraxis dupa decesul unei fetite de patru ani diagnosticata cu laringita, s-a invoit pentru mai multe zile, in conditiile in care trebuie sa se prezinte in fata organelor de ancheta pentru a da explicatii cu privire la acest caz.

Caz DRAMATIC intr-un spital din Husi. O fetita de 4 ani a MURIT, dupa ce a fost dusa pentru o banala durere in gat. Ce i-au facut DOCTORII

Caz dramatic la Husi, ce pune o noua pata pe sistemul medical din Romania. O fetita de 4 ani, care s-a dus la spital pe picioarele ei, pentru ca o durea in gat, a murit sub ochii medicilor, la nici o ora de la.

Spitalul din Husi, fara medic pediatru dupa ce medicul acuzat in cazul mortii fetitei si-a luat liber

Spitalul din Husi a ramas fara pediatru, dupa ce medicul Floreta Bianu, acuzat in cazul mortii fetitei de 4 ani si-a luat liber. Pe durata anchetei deschise atat de oamenii legii, cat si de Ministerul.

Ancheta la Spitalul din Husi, dupa ce o fetita de patru ani a murit la scurt timp de la administrarea unei perfuzii. Banicioiu: Se poate ajunge la demiteri!

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca o echipa de control va merge la Spitalul Municipal Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, parintii copilei acuzand cadrele medicale de malpraxis.

Profesorul care a organizat tabara din Busteni unde a murit o olimpica, condamnat la inchisoare cu suspendare

Profesorul care, in 2013, a organizat o tabara la Busteni, unde o copila de 13 ani a murit, dupa ce a cazut de la etaj, a primit doi ani de inchisoare cu suspendare, transmite Mediafax.

O infirmiera de la Spitalul Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita a murit, sanctionata cu 10% din salariu, timp de doua luni

10% din salariu, pentru doua luni, este sanctiunea pentru o infirmiera de la Spitalul Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita a murit, pentru ca i-a permis bunicului copilei sa transporte trupul neinsufletit al acesteia din salon la morga dupa ce medicii au confirmat decesul fetitei, desi era responsabilitatea angajatei .

Infirmiera de la Spitalul Husi, unde o fetita de patru ani a murit, sanctionata cu 10% din salariu

O infirmiera de la Spitalul Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita a murit, va fi sanctionata cu 10% din salariu, timp de doua luni. Cadrul sanitar este acuzat ca i-a permis bunicului.

Caz revoltator la Husi: o fetita de 4 ani, diagnosticata cu laringita, a murit in urma unei injectii cu ampicilina

O fetita de patru ani din satul Plopi, comuna Bunesti Averesti a murit sambata noaptea in spitalul din Husi, la 45 de minute de la internare, in urma administrarii unei injectii cu ampicilina.

Echipa de control trimisa de ministrul Sanatatii la Spitalul Municipal Husi, unde o fetita cu laringita a murit la 40 de minute de la internare

Cazul fetitei care a murit la 40 de minute de la internarea in Spitalul Municipal Husi, diagnosticata cu laringita acuta, a intrat in atentia Ministerului Sanatatii, ministrul Nicolae Banicioiu trimitand o.

Ministrul Sanatatii trimite o echipa de control la Spitalul Municipal Husi

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca o echipa de control va merge la Spitalul Municipal Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )