Libnet.ro
UNICEF

21:15

Pedofil din Bucuresti, prins in urma reportajului Observator

Antena3 Antena3,
Pedofil din Bucuresti, prins in urma reportajului Observator

Un barbat din Bucuresti a fost acuzat ca hartuieste si agreseaza copii in Sectorul 3, iar politia nu dadea de urma lui. O mama a povestit in exclusivitate pentru reporterii Observator cum baiatul lui este te. continuă pe Antena3

Gestul impresionant al unui tanar, in metroul din Bucuresti, devenit viral pe internet. Prietena mea nu a fost de acord cu asta

O fotografie de pe un peron al Capitalei a impanzit de-a dreptul internetul. Poza in cauza a reusit sa trezeasca, pentru unii nostalgia, pentru altii amuzamentul. Ce gest a facut un tanar domn pentru prietena lui? Gestul unui tanar care a cucerit internetul. Ce i-a facut prietenei pe peron? Doi tineri au fost fotografiati in .

Digi 24: VIDEO Imagini incredibile in Gara de Nord din Bucuresti. Controlorul unui tren a fost uitat pe peron

Controlorul unui tren Sageata Albastra care circula pe ruta Bucuresti - Targoviste a fost uitat, vineri dimineata, pe peronul Garii de Nord din Bucuresti.

(P) Academia de Studii Economice din Bucuresti - Admitere 2019 la programele de studii universitare de licenta, masterat si doctorat

Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Romania si Europa de Sud-Est, universitatea cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone, scoate la concurs.

Un barbat s-a inecat in Lacul Tei din Bucuresti. Barbatul a fost gasit la trei metri adancime

Un barbat in jurul varstei de 35 de ani s-a inecat vineri in Lacul Tei din Capitala. Potrivit primelor informatii, acesta ar fi fost la scaldat si ar fi fi fost tras de curent, potrivit declaratiilor.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 14 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,33 mgl; pH 7,56; TURBIDITATE: 0,36. S2 - CLOR LIBER:0,23 mgl; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 13 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,27 mgl; pH 7,47; TURBIDITATE: 0,38. S2 - CLOR LIBER: 0,23 mgl; pH.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )