Libnet.ro
UNICEF

06:30

Pedofilul din Drumul Taberei, de negasit de doua zile. Zece barbati, audiati de politisti

Antena3 Antena3,
Pedofilul din Drumul Taberei, de negasit de doua zile. Zece barbati, audiati de politisti

Cel putin zece persoane au fost audiate de politisti, in cazul suspectului de pedofilie din Drumul Taberei. Acesta este cautat de doua zile si nu exista informatii ca ancheta ar progresa in vreun. continuă pe Antena3

Politia publica noi imagini cu pedofilul din Drumul Taberei. Ce mesaj ii transmit autoritatile

Politia Romana a dat publicitatii, prin intermediul Facebook, noi imagini cu agresorul celor doi copii din Drumul Taberei. Te vom gasi! Esti prioritatea noastra transmite Politia.

FOTO Noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii din Drumul Taberei. Procurorii au extins cercetarile si la alte zone din Bucuresti

Procurorii au dat publicitatii noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Drumul Taberei si au extins cercetarile si la alte zone din Bucuresti in care agresorul a fost prezent, relateaza Agerpres. Au fost facute cercetari pe 50 de strazi si in 200 de blocuri.

FOTO Noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii din Drumul Taberei. Procurorii au extins cercetarile si la alte zone in care agresorul a fost prezent

Politistii au dat publicitatii noi imagini cu barbatul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Drumul Taberei. Totodata, procurorii au extins cercetarile si la alte zone din Bucuresti in care agresorul a fost prezent, relateaza Agerpres. Au fost facute cercetari pe 50 de strazi si in 200 de blocuri.

Bucurestenii, ingroziti din cauza pedofilului din Drumul Taberei

Parintii din Drumul Taberei, acolo unde au fost surprinze imaginile cu suspectul de pedofilie, se declara ingroziti de faptul ca un asemenea om poate fi in preajma copiilor lor. Oamenii sunt speriati.

Mobilizare generala in Bucuresti. Suspectul de pedofilie din Drumul Taberei, vanat de politisti

Este mobilizare generala in Bucuresti. Politistii cauta un pedofil care a agresat sexual doi copii, in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. Cei doi frati, o fetita si un baiat, au.

Profilul psihologic al pedofilului din Drumul Taberei facut de un psihiatru: Nu e prima oara cand agreseaza sexual un minor

Politia il cauta pe pedofilul care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Conform specialistilor, barbatul nu este la prima agresiune de acest gen.

Cinci suspecti audiati de Politie in cazul pedofilului care a agresat doi copii intr-un lift. Portretul-robot, impartit locuitorilor din Drumul Taberei

Oficialii Politiei Capitalei au prezentat detalii in cazul barbatului care vineri, 5 ianuarie, a agresat sexual doi copii intr-un lift al unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei.

Cum recunosti PEDOFILUL din Bucuresti? Un medic PSIHIATRU i-a facut PROFILUL

Profilul barbatului cautat de politie, dupa ce a agresat doi copii intr-un lift din Drumul Taberei, a fost facut de medicul psihiatru Gabriel Diaconu. Barbatul ar suferi de probleme psihiatrice cronice,.

CONFESIUNI DE GROAZA: Mama copiilor agresati in Drumul Taberei, rupe tacerea

Mama copiilor agresati in lift de un necunoscut, a povestit ce au relatat micutii despre incidentul din Drumul Taberei. Copiii sunt speriati si au explicat de ce nu au reactionat, baiatul crezand.

Mama copiilor agresati in Drumul Taberei rupe tacerea. Calvarul prin care au trecut micutii. Dupa mine, l-as omori

Mama copiilor agresati in lift de un necunoscut, a povestit ce au relatat micutii despre incidentul din Drumul Taberei. Copiii sunt speriati si au explicat de ce nu au reactionat, baiatul crezand ca vi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )