Libnet.ro
UNICEF

17:45

Peisaje de o frumusete infioratoare. Cele mai frumoase locuri din lume

Antena3 Antena3,
Peisaje de o frumusete infioratoare. Cele mai frumoase locuri din lume

La prima vedere par peisaje ireale care lasa impresia ca sunt modificate sau create pe calculator. Totusi aceste 10 destinatii chari exista. Citeste mai multe despre ele. Cinque Terre. Regiunea Cinque Terre este. continuă pe Antena3

FOTO Top cele mai frumoase si valoroase biblioteci din jurul lumii. ...

Bibliotecile sunt centre culturale impresionante care colectioneaza sute si mii de carti, din diferite domenii si perioade de timp, care reconstituie istoria si cultura umanitatii. Unele dintre cele mai valoroase biblioteci din lume au milioane de carti rare din literatura, stiinte umane sau teologie. Acestea sunt amplasate in cladiri imense, construite in stil clasic sau modernist si sunt decorate cu picturi superbe, dar in acelasi timp dotate cu calculatoare performante. Pe primul loc in .

Profesorul japonez Shinichi Mochizuki afirma ca a rezolvat conjectura abc, una dintre cele mai importante probleme din teoria numerelor

Lumea in general linistita a matematicienilor este animata de informatia ca una dintre cele mai importante probleme din teoria numerelor a fost rezolvata, scrie Nature. Profesorul Shinichi Mochizuki de la Universitatea Kyoto din Japonia afirma ca a demonstrat conjectura abc, propusa independent de David Masser si Joseph Oesterle in 1985 si care stabileste o legatura intre numerele prime.

Paradoxul din economia romaneasca. Au cele mai mari pierderi si cei mai productivi angajati

Companiile de stat cu pierderi au cei mai productivi angajati. Potrivit gandul. info, cele mai valoroase companii din portofoliul statului sunt cele care inregistreaza anual pierderi de ordinul a zeci de milioane de.

Cercetator roman: defrisarile masive de paduri au fost o binecuvantare pentru Delta Dunarii.

Liviu Giosan, cercetator la Woods Hole Oceanographic Institute in Statele Unite lanseaza o ipoteza soc: actiunea, adesea salbatica, a omului asupra mediului inconjurator a sporit dimensiunile si biodiversitatea unuia dintre cele mai frumoase locuri din Europa, aflat pe teritoriul Romaniei. Actiunea omului asupra Deltei Dunarii nu a fost intotdeauna negativa. Defrisari masive pentru a face loc agriculturii si pastoritului au afectat intreg Bazinul Dunarii inca de pe timpul Imperiului .

Cercetator roman: defrisarile MASIVE de paduri au fost MANA CEREASCA pentru Delta Dunarii.

Liviu Giosan, cercetator la Woods Hole Oceanographic Institute in Statele Unite, lanseaza o ipoteza soc: actiunea, adesea salbatica, a omului asupra mediului inconjurator a sporit dimensiunile si biodiversitatea unuia dintre cele mai frumoase locuri din Europa, aflat pe teritoriul Romaniei. Actiunea omului asupra Deltei Dunarii nu a fost intotdeauna negativa. Defrisari masive pentru a face loc agriculturii si pastoritului au afectat intreg Bazinul Dunarii inca de pe timpul Imperiului Roman, .

Cele mai importante lansari de jocuri programate pe finalul acestui an [VIDEO]

Toamna aceasta dezvoltatorii de jocuri pregatesc o serie de lansari, candidate reale la titlul de cele mai reusite ale anului. Printre acestea sunt jocuri cu care deja ne-am obisnuit, dar si o serie de noi aparitii sau reeditari, care, cu siguranta,.

Business report: Dezvaluirile unui fost bancher despre practicile ING in Romania; Cine vrea inchiderea Oltchim?; TOP 10 cele mai bine platite job-uri ale viitorului

Romania are cea mai ieftina benzina din UE. La motorina, polonezii, luxemburghezii si bulgarii au preturi mai mici. In Romania se comercializeaza cea mai ieftina benzina Euro-super 95 din. Tinerii de astazi vor afaceri in online. Investitiile mici ii determina pe cei mai multi sa-si deschida un business pe internet. Cei mai multi tineri care vor sa-si deschida o afacere se gandesc la un business care sa.

Irak. Cel putin 51 de morti si 250 de raniti in cele mai recente atacuri

Mai multe atacuri comise in ultimele ore in Irak au provocat moartea a 51 de persoane si ranirea altor 250 in mai multe zone din tara, au anuntat duminica autoritatile irakiene, citate de AFP.

INFOGRAFIC SkyTower - cea mai inalta cladire din Bucuresti, in cifre

Pentru SkyTower, cea mai importanta cifra pare sa fie inaltimea - 137 de metri, dar puterea cifrelor continua: 17. 250 de metri patrati de ferestre, asta inseamna doua terenuri si jumatate de fotbal. Pentru constructie s-au folosit 4400 de kilometri de bare de otel, suficienti pentru a inconjura toate granitele tarii, 12. 000 de corpuri de iluminat, 50. 000 de metri cubi de beton. Acestea sunt cateva dintre cifrele record ale mega-contructiei Sky Tower. Articol webPR)Intra in articol pentru a vedea cele mai importante date despre constructia celui mai inalt turn de birouri din Bucuresti.

Cel mai mare protest din ultimii 35 de ani. 1,5 milioane de oameni au manifestat la Barcelona pentru independenta Cataloniei

Un milion 500. 000 de oameni au manifestat la Barcelona, pentru independenta Cataloniei, marea provincie din nord-estul Spaniei. A fost cea mai mare manifestatie din oras de la cea din 1977, cand s-a cerut autonomia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )