Libnet.ro
UNICEF

10:45

Peisajul apocaliptic din Muntii Lotrului. Este nevoie de 600.000 de puieti pentru inlocuirea padurilor rase FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Peisajul apocaliptic din Muntii Lotrului. Este nevoie de 600.000 de puieti pentru inlocuirea padurilor rase FOTO VIDEO

Cicatricile lasate de taierile ilegale in padurile Romaniei nu se vor vindeca prea usor, spunea ultramaratonistul Andrei Rosu cu ocazia unei curse printre cioatele ramase din sute de hectare de paduri montane. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu: Klaus Iohannis sa cheme urgent toate partidele la consultari. Este nevoie rapid de un pact pentru sanatate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este nevoie rapid de un pact pentru sanatate, in conditiile epidemiei de Covid-19, un pact pe care toate partidele sa si-l asume ferm. in acest context, liderul.

MARCEL CIOLACU: Este nevoie rapid de un pact pentru sanatate pe care toate partidele sa il asume ferm

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este nevoie rapid de un pact pentru sanatate, pe care toate partidele sa si-l asume ferm, iar seful statului trebuie sa cheme urgent toate partidele la consultari, alaturi de cei mai buni specialisti pe sanatate.

Ce se intampla cu apa calda din acest moment. Este oficial, anuntul lui Nicusor Dan

Vesti nu tocmai bune pentru bucurestenii racordati la sistemul de termoficare. Primarul Nicusor Dan a anuntat ce se intampla cu apa calda si caldura din acest moment in Capitala. Anunt important pentru bucuresteni: ce se intampla cu apa calda Dupa trei zile in care s-au inregistrat temperaturi sub 10 grade, bucurestenii stau in frig si .

Andra l-ar lasa pe Maruta cu o singura femeie din Romania. Care este motivul

Andra a participat, alaturi de partenerul ei, la Sosurile iuti, provocarea emisiunii La Maruta. Cantareata a ales sa nu manance picant, raspunzand ferm la toate cele trei intrebari formulate de redactia emisiunii de la PRO TV. Pe de cealalta parte, sotul ei a raspuns doar la doua, lasand publicul in suspans. intrebata cu cine l-ar .

Brasov: Primele rezultate stiintifice despre starea populatiei de ras din Muntii Fagaras

Fundatia Conservation Carpathia a finalizat cu succes primul program de monitorizare cu metode stiintifice, cantitative a speciei ras Lynx lynx) intr-o zona pilot din Carpatii Meridionali. Monitorizarea a.

Politistii au intervenit in parcarea unui centru comercial din Bucuresti. Zona este cunoscuta in randul pasionatilor de drifturi

Vineri seara, politistii au intervenit in parcarea unui centru comercial din Sectorul 1, unde incepeau sa se stranga din ce in ce mai multe masini. Zona este una bine cunoscuta in randul pasionatilor de.

Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou? Cine este noul barbat din viata brunetei

Ella, fosta concurenta de la emisiunea Puterea Dragostei are o noua relatie? Ea spune ca a lasat trecutul in urma si acum se vede cu cineva. Cine este barbatul misterios din viata frumoasei brunete. Cine este noul barbat din viata fostei concurente de la Puterea Dragostei intr-un vlog al prietenului ei, Robert Ionescu, Ella a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )