Libnet.ro
UNICEF

21:45

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din lume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

B1 B1,
Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din lume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui. continuă pe B1

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din ume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Pele si-a spus parerea despre rivalitatea din Messi si Ronaldo. Cine crede el ca este cel mai bun jucator din lume

Legendarul jucator brazilian Pele, socotit de unii cel mai bun din istoria fotbalului a vorbit despre rivalitatea dintre Messi si Ronaldo.

Premiile Emmy: Urzeala Tronurilor, din nou cel mai bun serial dramatic. Serialul despre OJ Simpson a castigat trei premii

Luni dimineata a avut loc a 68-a editie de decernare a prestigioaselor premii Primetime Emmy, destinate programelor de televiziune difuzate la ore de varf in Statele Unite. Pentru al doilea an la rand, serialul fantasy Urzeala Tronurilor a luat premiul pentru cel mai bun serial dramatic, in timp The People v. OJ Simpson, despre controversatele crime comise de fostul jucator de fotbal american, a primit alte trei distinctii.

Atat de mandra sunt de cel mai bun jucator din Europa. Sora lui Cristiano Ronaldo este una dintre cele mai apreciate cantarete din Portugalia. Care este relatia dintre Katia Aveiro si starul lui Real (FOTO)

Daca toti il cunosc pe Cristiano Ronaldo, fiind unul dintre cei mai tari fotbalisti ai planetei, nu multi o cunosc pe sora sa. Asadar cine este Katia Aveiro? Sora starului de la Real Madrid are 39 de.

Pentru mine, chiar esti cel mai bun din lume!. Cea mai mare mandrie a antrenorului Ladislau Boloni este ca l-a descoperit pe Ronaldo. Scrisoare EMOTIONANTA trimisa de roman starului portughez

Ladilau Boloni a acceptat provocarea francezilor de la France Fotball si i-a trimis o scrisoare deschisa lui Cristiano Ronaldo cu ocazia partidei din Champions League in care portighezul a intalnit fo.

VIDEO Premiile Emmy 2016: Urzeala Tronurilor, din nou cel mai bun serial-drama. A luat 12 statuete si a intrat in istorie

Serialul fantasy Game of Thrones Urzeala Tronurilor) si comedia Veep au adus noi premii pentru gigantul HBO, luni dimineata, in cadrul celei de-a 68-a editii a prestigioaselor premii Emmy, decernate programelor de televiziune difuzate la ore de varf in SUA. Dar, nou-veniti si actori de culoare au avut, de asemenea, momentul lor de glorie, in cadrul ceremoniei.

Cititorii au decis: scoala romaneasca, cel mai bun sistem de educatie a copiilor. Homeschooling-ul o fita

In urma dezbaterii lansate pe site-ul adevarul. ro Pro sau contra homeschooling, mai multi cititori ne-au scris opiniile despre acest model de educatie alternativ. in ciuda problemelor pe care le intampina scoala romaneasca si care ar trebui imbunatatite , majoritatea oamenilor o considera o varianta mult mai buna de educatie decat homeschooling-ul.

Goluri spectaculoase intr-un meci dedicat persoanelor nevazatoare: Un fotbalist orb a facut senzatie la Jocurile Paralimpice (VIDEO)

Jefinho Goncalves, considerat de multi drept cel mai bun fotbalist cu probleme de vedere din istoria Jocurilor Paralimpice, a reusit in turneul de fotbal 5 pe 5 de la Rio sa inscrie doua goluri.

Cand devine matasea de porumb dusman al sanatatii. Cel mai bun leac pentru boli de rinichi este interzis multor oameni

Pentru ca are capacitatea de a scadea nivelul de potasiu din sange, ceaiul din matase de porumb trebuie consumat cu prudenta doarece provoaca mancarimi, alergii si iritatii. Leacul natural este folosit cu succes pentru afectiuni ale tractului genito-urinar, pana la tensiune arteriala sau diabet.

Dedeman, implicat in cel mai mare scandal de retail cu care s-a confruntat vreodata: Pedepsele din Romania sunt mai drastice decat in orice alta tara a UE

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in comercializarea de materiale de constructii si solutii pentru casa si gradina, se afla in centrul celui mai mare scandal din istorie, asta dupa ce un raport al Consiliului Concurentei a scos la iveala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )