Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiile Emmy: Urzeala Tronurilor, din nou cel mai bun serial dramatic. Serialul despre OJ Simpson a castigat trei premii

Adevărul Adevărul,
Premiile Emmy: Urzeala Tronurilor, din nou cel mai bun serial dramatic. Serialul despre OJ Simpson a castigat trei premii

Luni dimineata a avut loc a 68-a editie de decernare a prestigioaselor premii Primetime Emmy, destinate programelor de televiziune difuzate la ore de varf in Statele Unite. Pentru al doilea an la rand, serialul fantasy Urzeala Tronurilor a luat premiul pentru cel mai bun serial dramatic, in timp The People v. OJ Simpson, despre controversatele crime comise de fostul jucator de fotbal american, a primit alte trei distinctii. continuă pe Adevărul

VIDEO Premiile Emmy 2016: Urzeala Tronurilor, din nou cel mai bun serial-drama. A luat 12 statuete si a intrat in istorie

Serialul fantasy Game of Thrones Urzeala Tronurilor) si comedia Veep au adus noi premii pentru gigantul HBO, luni dimineata, in cadrul celei de-a 68-a editii a prestigioaselor premii Emmy, decernate programelor de televiziune difuzate la ore de varf in SUA. Dar, nou-veniti si actori de culoare au avut, de asemenea, momentul lor de glorie, in cadrul ceremoniei.

Premiile Emmy 2016: Game of Thrones, cel mai premiat serial de fictiune. Vezi LISTA COMPLETA a castigatorilor (VIDEO)

Emotii la Gala Premiilor Emmy! Printre marii castigatori ai acestui an se numara serialele produse de HBO Game of Thrones si Veep. Jimmy Kimmel a fost gazda evenimentului, care s-a.

Cum aratau vedetele la primele lor aparitii de la Premiile Emmy

Ceremonia Premiilor Emmy din acest an va avea loc duminica seara in Los Angeles. Haideti sa dam putin timpul inapoi si sa vedem cum aratau vedetele cunoscute la primele lor aparitii de la Premiile Emmy. Diferentele sunt uimitoare! .

Clasamentul ATP: Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania - locul 176

Marius Copil este si in aceasta saptamana jucatorul din Romania cel mai bine clasat in ierarhia ATP, acesta aflandu-se pe locul 176, cu 322 de puncte. Novak Djokovic este in continuare fara rival in fruntea ierarhiei, sarbul fiind urmat la mare distanta de Andy Murray si Stanislas Wawrinka.

Aparitii sic pe covorul rosu la Premiile Emmy 2016!

Uneori, defilarea vedetelor pe red carpet inainte de premiile Emmy este mai importanta decat ceremonia propriu-zisa. In acest an, sunt cateva vedete care au reusit sa impresioneze placut prin alegerile facute. Iata cele mai memorabile aparitii.

FOTO. Ciolos le spune parintilor sa nu duca la scoala copii legalizate si anunta din nou ca nu pleaca din tara

Premierul Dacian Ciolos indeamna parintii sa refuze prezentarea la scoli de acte legalizate, daca institutiile de invatamant mai solicita acest lucru. intr-un comentariu pe Facebook, seful guvernului explica, din nou, ca prin pachetul de legi pentru debirocratizare, a fost eliminata cerinta de depunere a copiilor legalizate dupa documente.

Dedeman, implicat in cel mai mare scandal de retail cu care s-a confruntat vreodata: Pedepsele din Romania sunt mai drastice decat in orice alta tara a UE

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in comercializarea de materiale de constructii si solutii pentru casa si gradina, se afla in centrul celui mai mare scandal din istorie, asta dupa ce un raport al Consiliului Concurentei a scos la iveala.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din ume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din lume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Cel mai varstnic elev a inceput scoala la 84 de ani

Cel mai varstnic elev a inceput scoala la 84 de ani .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )