Libnet.ro
UNICEF

21:45

Pelerinaj Sfanta Parascheva 2020. Cand vor avea loc procesiunile de la Iasi

B1 B1,
Pelerinaj Sfanta Parascheva 2020. Cand vor avea loc procesiunile de la Iasi

Pelerinajul Sfantei Parascheva aduna in fiecare an sute de mii de credinciosi la Iasi. Evenimentul religios incepe de obicei cu cateva zile mai devreme de mijlocul lunii octombrie, iar noaptea dintre 13 spre 14 oc. continuă pe B1

Alegeri SUA 2020. Cand vor avea loc urmatoarele dezbateri dintre Donald Trump si Joe Biden

Donald Trump si Joe Biden ar fi trebuit sa se confrunte in trei dezbateri, dar acest lucru a fost pus la indoiala de faptul ca presedintele a fost dus la spital pentru a fi tratat de.

Augustin Zegrean: Cred ca alegerile generale vor avea loc in 6 decembrie Prelungirea mandatului parlamentar se poate face doar in 4 situatii, nu pot sta acolo cat vor ei (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostpresedinte al CCR, a explicat de ce crede ca alegerile generale vor avea loc in 6 decembrie, data stabilita de Guvern. in direct pe B1 TV, sambata dimineata, specialistul a.

Horoscop 5-11 octombrie. Ce zodii vor avea mare noroc

Saptamana 5 11 octombrie se deschide cu doua aspecte armonioase de trigon intre Luna din Taur si Jupiter si Pluto din Capricorn. Zodiile Taur, Fecioara si Capricorn incep saptamana cu forte proaspete in plan profesional. Se anunta, de asemenea, noroc de bani si in dragoste pentru unii nativi. Horoscopul saptamanii 5 11 octombrie .

Zile libere 2021. Cate libere legale vor avea romanii anul viitor si de cate weekenduri prelungite se vor bucura

In anul 2021 vor fi 15 zile libere legale, declarate prin lege, la fel ca si in anul anterior, iar 7 dintre ele pica in timpul saptamanii. Cate zile libere legale vor avea romanii in 2021 in prezent,.

Pelerinajul de la Iasi, de Sfanta Parascheva, in pandemie: Mitropolia Moldovei nu interzice atingerea raclei: Moastele nu fac rau, Sfintenia nu este contagioasa

Celebrul pelerinaj de la Iasi de sarbatoarea Sfintei Parascheva se apropie, iar autoritatile au sustinut ca, in contextul pandemiei de COVID-19, vor fi luate masuri fara precedent si impuse reguli in incercarea de a elimina aglomeratia si implicit riscul ca oamenii sa se infecteze. Numarul cazurilor de COVID-19 creste alarmant de la o zi la alta, iar Iasiul se afla in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri zilnice, insa Mitropolia Iasiului spune ca este greu sa le spui acum oamenilor sa nu atinga racla sau sa nu se inchine: Nu putem spune ca sfintele moaste pot face rau cuiva.

Reactia Mitropoliei Moldovei si Bucovinei dupa ce Raed Arafat a anuntat ca la Sfanta Parascheva vor avea voie doar locuitorii Iasiului

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat luni seara ca din cauza numarului mare de infectari inregistrat in Iasi CNSU a decis ca la racla cu moastele Sfintei Parascheva sa aiba voie doar iesenii. Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei transmit ca sarbatoarea nu va fi fectata.

Nelu Tataru, mesaj catre pelerini de Sfanta Parascheva: Sa evitam acele locuri aglomerate, in masura in care putem pastram niste precautii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis peleriniilor care vor participa la manifestarile legate de sarbatoarea Sfintei Parascheva, sa fie constienti de faptul ca vor merge in locuri aglomerate si sa isi ia masuri de precautie.

Cine este Sfanta Parascheva si de ce este atat de importanta in credinta ortodoxa

Se apropie una dintre cele mai mari sarbatori ortodoxe. in fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Ortodoxa de pretutindeni praznuieste pe Cuvioasa Maica Parascheva. in chip deosebit, ea este cinstita in.

Data alegeri parlamentare. Cand ar putea avea loc scrutinul pentru alegerea senatorilor si deputatilor

Data alegerilor parlamentare nu a fost stabilita, oficial. Guvernul a hotarat o data, insa din Parlament vin diverse propuneri. in aceste conditii, dilemele alegatorilor sunt perfect justificate. Cat ar putea.

Data la care va avea loc Black Friday in 2020. Vinerea Neagra a reducerilor este in noiembrie

Black Friday 2020, cunoscut si sub numele de Vinerea neagra a preturilor, este cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului. Multe magazine, in special online, au pregatit cele mai substantiale reduceri.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )