Libnet.ro
UNICEF

12:00

Pelerinajul de Sfantul Dumitru din Bucuresti, fara fastul si amploarea din anii trecuti

România Liberă România Liberă,
Pelerinajul de Sfantul Dumitru din Bucuresti, fara fastul si amploarea din anii trecuti

Doar credinciosii cu domiciliul ori resedinta in Bucuresti pot participa anul acesta la pelerinajul . continuă pe România Liberă

FIREA: Ca primar general in functie, am semnat aprobarea pentru pelerinajul de Sfantul Dumitru din Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat pe pagina personala de Facebook ca a semnat, in calitate de primar general in functie, aprobarea pentru pelerinajul de Sfantul Dumitru din Bucuresti.

Cine a aprobat pelerinajul de Sfantul Dimitrie din Bucuresti. Precizarile Patriarhiei Romane

Pelerinajul de Sfantul Dimitrie din Bucuresti va avea loc de duminica pana marti, insa la eveniment vor lua parte doar credinciosii care au buletin de Bucuresti. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,.

Orban, despre anuntul Patriarhie privind pelerinajul de Sfantul Dumitru: Apreciez dorinta de a respecta regulile de protectie sanitara

Premierul Ludovic Orban a declarat intrebat despre regulile anuntate de Patriarhia Romana privind pelerinajul de Sfantul Dumitru ca apreciaza faptul ca exista dorinta de a respecta regulile. Seful Executivului a mai spus ca specialistii vor formula un punct de vedere si acesta va fi prezentat public, precizand ca spera sa se ajunga la o forma de acord.

Pelerinajul de Sfantul Dumitru in Capitala va avea loc, timp de trei zile. Accesul este permis doar pentru bucuresteni Ce prevede protocolul cu Patriarhia aprobat de Gabriela Firea - UPDATE

Pelerinajul de Sfantul Dumitru din Capitala va avea loc intre zilele de 25 si 27 octombrie, la eveniment fiind permis doar accesul persoanelor cu resedinta in Bucuresti, conform protocolului incheiat de municipalitate cu Patriarhia si aprobat de primarul in exercitiu Gabriela Firea. Initial, premierul Ludovic Orban anuntase ca pelerinajul din acest an de Sfantul Dumitru nu va mai avea loc, iar recent declara ca vrea sa discute cu Biserica, intentia fiind sa nu se permita accesul pelerinilor din alte localitati.

Ce reguli trebuie respectate la pelerinajul de Sfantul Dumitru. Anuntul facut de Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhie Romane, a explicat in exclusivitate la Antena 3 care sunt regulile pe care trebuie sa le respecte credinciosii din Bucuresti care vor participa la pelerinajul de Sfantul Dumitru.

Este oficial! Pelerinajul de Sfantul Dumitru va avea loc intre 25 si 27 octombrie

Comandamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Guvernului Romaniei a luat decizia sa permita organizarea pelerinajului de Sfantul Dumitru in Capitala.

Nicusor Dan, despre pelerinajul din Capitala: Ar fi fost mai bine sa nu fie organizat. in ziua de Sfantul Dumitru nu o sa fiu primar in functie, deci responsabilitatea revine actualului primar (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a declarat joi, in cadrul emisiunii Talk B1, ca din punctul sau de vedere, pelerinajul din Bucuresti de Sfantul Dumitru nu ar fi trebuit sa aiba loc in actualul.

Superstitii de Sfantul Dumitru. Ce se intampla in aceasta noapte cu mortii din morminte

Superstitii de Sfantul Dumitru 2020. Ce se intampla in aceasta noapte cu mortii din morminte, vedeti un pic mai jos. in popor, sarbatoarea Sfantului Dumitru este asociata cu moartea naturii, cu sosirea iernii si a frigului. Sfantul Dumitru. Cea mai urata superstitie. Ce se intampla in noaptea sfanta cu mortii din morminte Potrivit credintei populare, .

Mesaje de Sfantul Dumitru urari alese si pentru barbati, dar si pentru femeile sarbatorite

Sfantul Dumitru, cunoscut in popor si ca Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, izvoratorul de Mir este sarbatorit in fiecare an pe data de 26 octombrie. Acesta a fost un martir crestin ce a trait in perioada imparatilor Maximian si Diocletian. El a fost martirizat in anul 306. Sfantul Dumitru este unul dintre cei mai mari sfinti .

Urari de Sfantul Dumitru 35 de mesaje inspirate pentru sarbatoriti

Conform Calendarului crestin Ortodox, crestinii ortocsi din lumea intreaga, il sarbatoresc astazi 26 octombrie 2020, pe Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, izvoratorul de MirsauSfantul Dumitru, izvoratorul de Mir. Iata 35 de urari inspirate, pentru a fi adresate celor care poarta numele Sfantului Dumitru. 35 de urari inspirate pentru cei sarbatoriti de Sfantul Dumitru Numele Sfantului Dumitru, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2072 seconds )