Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce pelicule se bat pe Oscarul pentru cel mai bun film

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce pelicule se bat pe Oscarul pentru cel mai bun film

American Hustle, Gravity, Her, 12 Years a Slave si The Wolf of Wall Street se numara printre cele noua lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, editia din 2014, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

12 Years a Slave si American Hustle, premiate cu Globul de Aur 2014 pentru cel mai bun film

Lungmetrajele 12 Years a Slave, de Steve McQueen, si American Hustle, de David O. Russell, au fost desemnate cel mai bun film-drama, respectiv cel mai bun film-comedie, la cea de-a 71-a editie a galei Globurilor de Aur, care a.

Oscar 2014. American Hustle si The Wolf of Wall Street, nominalizate ...

American Hustle, The Wolf of Wall Street, Gravity, Her, 12 Years a Slave si The Wolf of Wall Street se numara printre cele noua lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, editia din 2014, potrivit site-ului oficial al evenimentului. Astfel, lista completa a titlurilor nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film este formata din American Hustle, de David O. Russell, Captain Phillips, de Paul Greengrass, Dallas Buyers Club, de Jean-Marc Vallee, .

OSCAR 2014 Leonardo DiCaprio, nominalizat pentru Cel mai bun actor, Lupul de pe Wall Street concureaza pentru Cel mai bun film

Academia Americana de Film a anuntat nominalizarile pentru cea de-a 86 editie a Oscarurilor. Marii favoriti din acest an, la categoria Cel mai bun film, sunt 12 ani de sclavie, Teapa in stil american si Lupul de pe Wall Street.

La 37 de ani este cel mai bun degustator de bere din cadrul SABMiller: Imi incepeam ziua cu o bere rece nefiltrata

Sabina Luca lucreaza de 15 ani in cadrul Ursus Breweries, filiala locala a gigantului SABMiller, si ocupa in prezent functia de director de calitate. Pana aici nimic neobisnuit. Insa romanca este cel mai bun degustator de bere din Europa, castigand in.

Cel mai bun telefon al Motorola va fi lansat in Europa in luna februarie

Cel mai bun si cel mai bine primit smartphone al Motorola ajunge in Europa. Este fabricat in Statele Unite ale Americii, nu are dotari de varf, dar are cateva caracteristici care l-au evidentiat.

Balonul de Aur 2013: Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al lumii

Balonul de Aur 2013 a fost castigat de portughezul Cristiano Ronaldo, acesta fiind desemnat cel mai bun fotbalist al lumii, relateaza Romania Libera. Ronaldo, in varsta de 28 de ani, a mai castigat.

SURPRIZA: Messi nu se afla in cel mai bun 11 din lume, votat de fanii UEFA. ...

Fanii si cititorii site-ului oficial al UEFA au votat incepand din 2001, in fiecare an, echipa ideala, alegand pentru fiecare post cate un jucator. Desi considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie, Lionel Messi, nu a fost votat in echipa anului 2013. Rivalitatea dintre Ronaldo si Messi atinge cote maxime pe toate planurile, inclusiv atunci cand vine vorba de preferintele suporterilor. Castigator al Balonului de Aur 2013, Ronaldo si-a asigurat un loc in 11-le ideal al fanilor, .

La 37 de ani este cel mai bun degustator de bere din cadrul SABMiller: imi incepeam ziua cu o bere rece nefiltrata

Sabina Luca lucreaza de 15 ani in cadrul Ursus Breweries, filiala locala a gigantului SABMiller, si ocupa in prezent functia de director de calitate. Pana aici nimic neobisnuit. Insa romanca este cel mai bun degustator de bere din Europa, castigand in acest sens un premiu rareori atribuit unei femei.

Globurile de Aur: filme, glume si alcool.

Duminica, la Beverly Hilton Hotel, au fost acordate faimoasele Globuri de Aur vazute adesea ca un soi de exit poll al Premiilor Oscar. Pelicula American Hustle Teapa in stil american) a fost marea surpriza a acestei editii primind trei trofee, lasand astfel mult in urma filmul 12 ani de sclavie dat initial ca mare favorit de catre presa de specialitate. American Hustle a primit premiul pentru cel mai bun film de comedie si premiul de interpretare pentru cele .

De ce e Vlad Chiriches cel mai bun aparator de la Tottenham

Vlad Chiriches nu a devenit degeaba un jucator de baza la Tottenham. Statisticile sale arata de ce este titular la echipa meci de meci.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )