Libnet.ro
UNICEF

14:15

Oscar 2014. American Hustle si The Wolf of Wall Street, nominalizate ...

România Liberă România Liberă,
Oscar 2014. American Hustle si The Wolf of Wall Street, nominalizate ...

American Hustle, The Wolf of Wall Street, Gravity, Her, 12 Years a Slave si The Wolf of Wall Street se numara printre cele noua lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, editia din 2014, potrivit site-ului oficial al evenimentului. Astfel, lista completa a titlurilor nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film este formata din American Hustle, de David O. Russell, Captain Phillips, de Paul Greengrass, Dallas Buyers Club, de Jean-Marc Vallee, . continuă pe România Liberă

Incepe Conferinta Euromoney de la Viena. WALL-STREET.RO va transmite cele mai importante stiri de la eveniment

A noua editie a conferintei Euromoney The Central Eastern European Forum 2014 incepe marti la Viena. RO va fi prezent la eveniment si va relata in timp real cele mai importante informatii si teme pe care bancherii ce se.

Ce pelicule se bat pe Oscarul pentru cel mai bun film

American Hustle, Gravity, Her, 12 Years a Slave si The Wolf of Wall Street se numara printre cele noua lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, editia din 2014, potrivit.

12 Years a Slave si American Hustle, premiate cu Globul de Aur 2014 pentru cel mai bun film

Lungmetrajele 12 Years a Slave, de Steve McQueen, si American Hustle, de David O. Russell, au fost desemnate cel mai bun film-drama, respectiv cel mai bun film-comedie, la cea de-a 71-a editie a galei Globurilor de Aur, care a.

Lupul de pe Wall Street, printre cele mai vizionate filme in cinematografele romanesti in ultimii ani

,,Lupul de pe Wall Street, unul dintre filmele care are sanse mari la Premiile Oscar din acest an, a adus in cinematografele din Romania peste 94. 000 de spectatori in doar cateva zile, potrivit MediaPro Distribution, compania care distribuie.

Cum treceau 'cu bine' peste o zi de munca bancherii de pe Wall Street: scurt istoric al drogurilor folosite

Cocaina, marijuana si ecstasy sunt doar cateva dintre drogurile folosite pe scara larga de bancherii si brokerii de pe Wall Street, scrie Businessinsider, potrivit Mediafax .

Cum treceau 'cu bine' peste o zi de munca bancherii de pe Wall-Street: scurt istoric al drogurilor folosite

Cocaina, marijuana si ecstasy sunt doar cateva dintre drogurile folosite pe scara larga de bancherii si brokerii de pe Wall Street, scrie Businessinsider, potrivit Mediafax .

Globurile de aur 2014 - Lista completa a castigatorilor

Lungmetrajul Teapa in stil american/ American Hustle a fost marele castigator al celei de-a 71-a editii a galei Globurile de Aur, organizata duminica seara, la Los Angeles, unde aceasta pelicula a obtinut trei trofee, inclusiv la categoria.

Bogdan Balaci, Ymens: Ne asteptam la o crestere de doua cifre pentru 2014

Compania romaneasca de cloud Ymens, parte a grupului Teamnet, mizeaza pe o crestere de peste 10% anul acesta a cifrei de afaceri, a declarat pentru WALL-STREET. RO, Bogdan Balaci, directorul general al furnizorului de solutii cloud.

Libertatea economica in lume: Romania, abia pe locul 62 in 2014

De peste un deceniu, Wall Street Journal si Heritage Foundation au urmarit evolutia standardului de libertate economica la nivel global, in 185 de tari, a caror economie este analizata prin prisma unei serii de indicatori economici, precum.

OSCAR 2014. Iata lista nominalizarilor

Academia de film americana a anuntat joi, la Los Angeles, nominalizarile pentru a 86-a gala a Premiilor Oscar, ce va avea loc pe 2 martie. Gravity si American Hustle au fiecare cate 10 nominalizari, in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )