Libnet.ro
UNICEF

18:15

Penitenciarul Targu Mures are cu 307 mai putini detinuti, ca efect al noului Cod Penal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Penitenciarul Targu Mures are cu 307 mai putini detinuti, ca efect al noului Cod Penal

Numarul detinutilor din Penitenciarul pentru minori si tineri din Targu Mures a scazut la o treime, de la 456 la 149. Peste o suta de persoane au fost eliberate in perioada februarie - iunie, ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod Penal, iar. continuă pe Wall-Street Ro

Efect al noului Cod Penal: Numarul detinutilor din Penitenciarul Targu Mures, redus la o treime

Numarul detinutilor din Penitenciarul pentru minori si tineri din Targu Mures a scazut la o treime, de la 456 la 149, dupa ce peste o suta de persoane au fost eliberate in perioada februarie - iunie, ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod penal, iar altele au fost transferate .

Numarul detinutilor din Penitenciarul Targu Mures, redus la o treime ca efect al noului Cod penal

Numarul detinutilor din Penitenciarul pentru minori si tineri din Targu Mures a scazut la o treime, de la 456 la 149, dupa ce peste o suta de persoane au fost eliberate in perioada februarie - iunie, ca urmare.

Billa deschide un nou magazin in Targu Mures. Reteaua ajunge la 82 de locatii

Billa Romania, parte a grupului austriac Rewe International, a deschis saptamana aceasta cel de-al doilea magazin din Targu Mures, reteaua ajungand la 82 de locatii pe plan local.

Praidul are cel mai mare strand cu apa sarata din Romania

Cel mai mare strand cu apa sarata din Romania a fost deschis in statiunea Praid, din judetul Harghita. Strandul ar urma sa puna in valoare potentialul curativ al apelor sarate, care au un efect benefic in tratarea unor boli precum reumatismul sau in recuperarea dupa fracturi. Strandul are o suprafata de peste 5. 200 de metri patrati, din care luciul de apa este reprezentat de aproximativ 2. 000 de metri patrati. in interiorul strandului de la Praid avem doua bazine pentru copii, dintre care unul cu o adancime de 60 de centimetri si altul cu o adancime de 120 de centimetri, precum si un bazin pentru adulti, spun reprezentantii Societatii Nationale a Sarii. Compania de stat a finantat aceasta investitie cu suma de 1,5 milioane de euro.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )