Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce pensie are fostul premier al Romaniei, Petre Roman. Suma pe care o incaseaza, la 74 de ani, din partea statului

Playtech Playtech,
Ce pensie are fostul premier al Romaniei, Petre Roman. Suma pe care o incaseaza, la 74 de ani, din partea statului

Odata cu inceputurile democratiei in Romania, debuta si cariera politica a lui Petre Roman, una plina de controverse, la fel ca viata sa personala. El a fost primul premier postdecembrist, ocupand, de-a lungul vremii, numeroase functii. Ajuns la varsta de 74 de ani, Petre Roman are o conditie fizica buna si o pensie si mai . continuă pe Playtech

Ce pensie are Petre Roman, dupa 30 de ani de la Revolutie. Cat castiga acum fostul premier

Primul premier postdecembrist, Petre Roman, este intr-o forma fizica buna, desi a ajuns la 74 de ani, noua viata de familie ii prieste si are si o pensie la care multi batrani de varsta lui doar viseaza.

Petre Roman implineste azi 74 de ani. Cum arata in tinerete fostul premier al Romaniei

Petre Roman implineste74 de ani miercuri, 22 iulie. Cu greu i se poate ghici varsta pentru ca acesta se mentine intr-o forma de zile mari. Probabil, meritul ii revine si sotiei acestuia,Silvia.

Cum arata acum Petre Roman. Fostul premier, noul Arnold de Romania

Petre Roman are 73 de ani, dar putini ii pot ghici varsta. Cum se mentine in forma si care sunt trucurile fostului premier pentru a opri timpul in loc? Dieta, trucuri si programul pe care le tine cu strictete. Cum se mentine Petre Roman tanar? Se pare ca o femeie mai tanara chiar ajuta partea .

Petre Roman, la 73 de ani: Am aceeasi greutate ca la 25 de ani. Cum se mentine in forma fostul premier

Are 73 de ani, dar e mai in forma ca niciodata. Petre Roman reuseste sa aiba aceeasi greutate ca la 25 de ani cu o dieta riguroasa de viata si cu multe drumetii. Chiar el si-a dezvaluit secretele! Sotia e cea care il sprijina neconditionat!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )