Libnet.ro
UNICEF

21:15

PENSII 2019. Cresterea pensiilor militare este data ca sigura de Ministerul Apararii Nationale

Antena3 Antena3,
PENSII 2019. Cresterea pensiilor militare este data ca sigura de Ministerul Apararii Nationale

Cresterea pensiilor militare este data ca sigura de Ministerul Apararii Nationale. Casa de pensii a militarilor a luat toate masurile necesare pentru aplicarea acestei. continuă pe Antena3

Nicolae Ciuca: Ministerul Apararii a demarat un proces ce vizeaza eliminarea inechitatilor in calculul pensiilor militare. Demersul NU afecteaza indexarea pensiilor

Ministerul Apararii a demarat un proces de analiza a solutiilor legislative prin care sa fie eliminate inechitatile in calculul pensiilor militare de stat, a anuntat joi ministrul Nicolae Ciuca. Procesul nu.

Nicolae Ciuca: MAPN a inceput o analiza in vederea eliminarii inechitatilor in calculul pensiilor militare

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, afirma, pe pagina sa de socializare, ca ministerul a demarat, cu acordul premierului Ludovic Orban, un proces de analiza a solutiilor legislative prin care sa fie eliminate inechitatile in calculul pensiilor militare de stat, demers care nu afecteaza in niciun fel indexarea pensiilor prevazuta pentru anul viitor.

PENSII 2019. Varsta de pensionare, redusa pentru anumite categorii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri o lege care permite anumitor categorii de angajati sa se pensioneze inainte de varsta standard de pensionare aplicata majoritatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )