Libnet.ro
UNICEF

10:30

Pensii 2020. Cand vor fi livrate pensiile marite. Anuntul pe care milioane de romani il asteapta

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Cand vor fi livrate pensiile marite. Anuntul pe care milioane de romani il asteapta

Milioane de varstinici au parte de din ce in ce mai multe vesti cu privire la suma lunara de care beneficiaza. Cand vor fi livrate pensiile marite de anul acesta? Pensii 2020. Temen pensii majorate Compania Nationala Posta Romana a anuntat luni, 24 august, cand vor fi livrate pensiile majorate. De asemenea, a precizat ca-si . continuă pe Playtech

Posta Romana anunta cand vor fi livrate pensiile marite

Compania Nationala Posta Romana a anuntat luni cand vor fi livrate pensiile majorate, precizand ca este pregatita sa-si respecte angajamentul fata de pensionari.

PENSII 2020. Anuntul momentului despre pensiile din Romania! Mesajul ministrului Muncii pentru postasi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat luni, 24 august, ca urmatoarele pensii vor ajunge si marite si la timp.

Pensii 2020. E oficial, bani mai multi pentru milioane de pensionari de la 1 septembrie. Anuntul categoric

Este oficial, se dau bani mai multi pentru milioane de pensionari incepand cu 1 septembrie. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a promis majorarea pensiilor. Pensiile majorate de la 1 septembrie vor intra pe card potrivit graficului obisnuit, fara vreo intarziere. Pensii 2020. Este oficial. Se dau bani mai multi pentru .

PENSII 2020. Acesti pensionari vor primi 1.154 de lei, incepand cu 1 septembrie 2020!

Patru categorii de pensii se vor majora de la 1 septembrie, ca urmare a deciziei Executivului. Anuntul a fost facut de Casa Nationala de Pensii Publice.

Pensii 2020. Ce se intampla in acest moment in Romania. Cati bani sunt in conturi

Veste importanta pentru pensionari! Ce se intampla cu pensiile din Romania, de fapt? Datele publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiara clarifica tot. Bani mai multi in conturi pentru pensii Conform celor de la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de 66,34 miliarde de lei, la 31 iulie .

Pensii 2020. Cati bani vor lua romanii cu pensii mici

Sunt vesti bune pentru pensionarii cu pensii mici. Odata cu majorarea punctului de pensie, se majoreaza si pensia minima garantata, de care poate beneficia si pensionarii din sistemul public, dar si ceu din sistemul militara. Cati bani vor lua romanii cu pensii mici Conform ordonantei Guvernamentale oficializata in aceasta saptamana, de luna viitoare se vor .

Pensii 2020. Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. La cati ani isi pot depune dosarul de pensie

Noi vesti pentru pensionari! Se schimba varsta de pensionare. La cati ani isi pot depune de acum dosarul de pensie? Pensii 2020. Se schimba varsta de pensionare Noi reguli cu privire la varsta de pensionare vor intra in vigoare de la 1 iulie. Modificarile ii vor afecta pe majoritatea dintre varstnici. Varsta standard de pensionare .

MINISTRUL MUNCII: Urmatoarele pensii vor ajunge si marite si la timp

Pensiile marite vor ajunge la timp in septembrie iar la nivelul Postei Romane se pun la punct ultimele detalii, arata ministrul Muncii, Violeta Alexandru, conform Agerpres.

Taloanele pentru pensiile marite sunt deja tiparite. Violeta Alexandru: ii rog pe postasi sa nu le mai spuna oamenilor ca pensiile nu vor fi platite la timp

Taloanele pentru pensiile majorate sunt deja tiparite, a anuntat ministrul Muncii, rugandu-i pe postasii care le spun pensionarilor ca nu-si vor primi banii la timp sa ramana angajati seriosi.

Horoscopul pentru weekendul 22-23 august 2020: Taurii vor avea parte de un moment surpriza pe plan amoros

Racii vor reusi sa faca ce si-au propus, si anume, investitii in afaceri imobiliare. Horoscopul pentru weekendul 22-23 august 2020, pentru fiecare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )