Libnet.ro
UNICEF

11:45

PENSII 2020. Acesti pensionari vor primi 1.154 de lei, incepand cu 1 septembrie 2020!

Antena3 Antena3,
PENSII 2020. Acesti pensionari vor primi 1.154 de lei, incepand cu 1 septembrie 2020!

Patru categorii de pensii se vor majora de la 1 septembrie, ca urmare a deciziei Executivului. Anuntul a fost facut de Casa Nationala de Pensii Publice. continuă pe Antena3

Pensii 2020. Cati bani vor lua romanii cu pensii mici

Sunt vesti bune pentru pensionarii cu pensii mici. Odata cu majorarea punctului de pensie, se majoreaza si pensia minima garantata, de care poate beneficia si pensionarii din sistemul public, dar si ceu din sistemul militara. Cati bani vor lua romanii cu pensii mici Conform ordonantei Guvernamentale oficializata in aceasta saptamana, de luna viitoare se vor .

Pensii 2020. E oficial, bani mai multi pentru milioane de pensionari de la 1 septembrie. Anuntul categoric

Este oficial, se dau bani mai multi pentru milioane de pensionari incepand cu 1 septembrie. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a promis majorarea pensiilor. Pensiile majorate de la 1 septembrie vor intra pe card potrivit graficului obisnuit, fara vreo intarziere. Pensii 2020. Este oficial. Se dau bani mai multi pentru .

Pensii 2020. Este oficial. Bani mai multi pentru pensionari

Veste buna! Guvernul a facut marele anunt: se dau mai multi bani pentru pensionari. Iata cu cat si de cand vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. De cand se dau mai multi bani pentru pensionari Executivul a anuntat ca legea pensiilor a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei. Punctul de pensie a crescut cu .

Unde merg banii dupa rectificarea bugetara. Care sunt romanii care vor primi bani in plus

Florin Citu, Ministrul Finantelor a postat pe pagina personala de socializare sumele pe care ministerele le vor primi in urma rectificarii bugetare. Ce romani vor primi bani in urma rectificarii bugetare Transparenta si Profesionalism. Este foarte important sa stiti in ce sectoare ale economiei au fost alocati mai multi bani in 2020 fata de bugetul .

Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Mii de romani sunt vizati

Camera Deputatilor a adoptat, ieri, decizional, reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani pentru cei care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta sau pe o raza de 8 km in jurul acestora. Pensii 2020. Scade varsta de pensionare pemtru mii de romani sunt vizati Cei care .

Pensii 2020. Cat te costa sa iti cumperi ani de vechime pentru pensie

In Legea pensiilor exista un articol prin care permite unui angajat care doreste sa iasa la pensie, mai repede, sa-si cumpere ani de vechime, pentru a putea beneficia de o pensie intreaga, dar in anumite conditii. Poti cumpara ani de vechime pentru o pensie intreaga in cazul in care un angajat doreste sa iasa la .

Pensii 2020. Se schimba regulile pentru pensia de limita de varsta. Ce trebuie sa faca toti cei vizati de noua decizie

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale este unul din putinele ministere din Guvernul Orban, sub conducerea Violetei Alexandru, care pare-se ca incearca sa aduca acele schimbari atat de ncesare, mai ales cand vine vorba de pensionarii din Romania. Cat despre birocratie, prin noul demers anuntat de ministru, se doreste o cat mai simpla abordare si simplificare .

Cinci aeroporturi din Romania vor primi ajutoare de stat

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de miercuri, un Memorandum pentru acordarea unor ajutoare de stat aeroporturilor regionale cu un trafic situat intre 200. 000 pasagerian, aflate in subordinea unor judete, pentru pierderile inregistrate ca urmare a pandemiei COVID-19 si cauzate direct de aceasta pandemie, in perioada martie-iunie 2020.

Germania testeaza venitul minim garantat. 120 de germani vor primi cate 1.200 de euro timp de trei ani

Germania se alatura tarilor care vor sa experimenteze acordarea unui venit minim garantat, scrie Business Insider.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )