Libnet.ro
UNICEF

08:45

Pensii 2020. Omul cu cea mai mare pensie a dat lovitura in instanta! Va castiga si mai multi bani. Ia intr-o luna cat altii in 5 ani

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Omul cu cea mai mare pensie a dat lovitura in instanta! Va castiga si mai multi bani. Ia intr-o luna cat altii in 5 ani

In 2019, deputatul PSD Diana Tusa dezvaluia ca, la 30 de ani de la Revolutie, un barbat, fost comandant, are o pensie de 73. 890 de lei si ca fiul unui fost vicepresedinte al Bancorex a ajuns secretar de stat la Ministerul Finantelor. Restul e poveste, a spus ea atunci. Povestea a ramas, ba chiar pentru . continuă pe Playtech

Aceasta este cea mai mare pensie din Romania. Suma fabuloasa pe care o primeste un fost procuror comunist

Intr-o tara in care pensiile sunt si de 700 de lei, romanii se intreaba cine este cel care are cea mai mare pensie din tara, cat are si ce functii a ocupat de-a lungul vietii sale profesionale.

RADU CRACIUN, PRESEDINTE APAPR SI DIRECTOR BCR PENSII: Cea mai mare parte a scaderilor a fost recuperata in termeni year-to-date

Cea mai mare parte a scaderilor fondurilor de pensii private Pilon II, cauzata de pandemie, a fost recuperata, iar randamentul year-to- date in industria fondurilor de pensii este in jur de 0% in momentul de fata, a precizat, ieri, Radu Craciun, presedintele Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR), intr-o interventie la Digi24. Craciun este si presedintele si directorul general al BCR Pensii, administrator de fond ce gestiona la 30 iunie active in valoare de 4,5 miliarde de lei din care 811 milioane de lei investitii valoarea portofoliului de actiuni de la bursa locala.

VIDEO Cea mai mare harta 3D a Universului, realizata dupa 20 de ani de munca, publicata de astrofizicieni

Astrofizicieni din lumea intreaga au publicat luni cea mai mare harta 3D a Universului realizata vreodata, rezultata dupa analiza a peste patru milioane de galaxii si quasari, obiecte ultraluminoase ce produc o cantitate colosala de energie, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Economia Rusiei, rapusa de coronavirus: Veniturile au inregistrat cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent

Veniturile Rusiei au inregistrat, in al doilea trimestru din acest an, cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent, in contextul in care tara s-a confruntat simultan cu epidemia de coronavirus si.

Volkswagen vine cu cea mai mare revolutie din industria auto: ce planuri are gigantul

Volkswagen e cel mai mare producator auto al lumii. Acum, isi adapteaza strategiile astfel incat sa-si pastreze pozitia dominanta si-n vremurile dificile pe care le traverseaza.

Cum s-au impartit miliardele din programul UE de relansare economica. Italia va primi cea mai mare suma. Polonia a iesit din negocieri mai castigata decat Spania, a doua cea mai lovita tara de epidemie Cum sunt distribuiti banii alocati Romaniei

In ceea ce s-a dovedit a fi unul dintre cele mai lungi summituri UE, liderii de stat si de guvern din blocul comunitar au reusit sa ajunga la un acord privind planul de relansare economica post-coronavirus si.

Prognoza meteo, azi, 21 iulie 2020. Temperaturi caniculare in cea mai mare parte a tarii

Astazi vreme se anunta calda in cea mai mare parte a tarii. Exceptie fac zonele montate si partea de nord a tarii, acolo unde prognoza meteo pentru azi, 21 iulie, anunta instabilitate atmosferica.

Pensii 2020. Pensionarii primesc bani in plus. De azi este oficial

Recalcularea pensiilor, care va aduce bani mai multi pentru 300000 de pensionari, este aproape de a fi finalizata de catre Casa Nationala de Pensii Publice CNPP). Mai sunt de recalculat dor 5% din totalul dosarelor. Pensii 2020. Cati bani primesc pensionarii in plus. De astazi este oficial Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca .

DOCUMENT Pentru cine se aplica masurile de carantina Tarile de risc ridicat sunt cele cu rata cazurilor mai mare decat cea din Romania, in ultimele 14 zile

Guvernul a modificat marti HG privind starea alerta, astfel incat sa fie introduse noi restrictii permise de noua lege a carantinarii si izolarii. Potrivit noilor decizii ale Guvernului, se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc in Romania din tarilezonele de risc epidemiologic. O tara cu risc ridicat estea cea care o rata a cazurilor noi de imbolnavire, in ultimele 14 zile, raportata la 100. 000 de locuitori, mai mare ca cea inregistrata in Romania, in perioada similara. in carantina mai intra si persoanele care au intrat in contact direct cu persoanele infectate. Vezi care sunt persoanele exceptate de la masura carantinei.

Pensii 2020. Cu cat vor creste, de fapt, pensiile in acest an. S-a aflat acum

Dupalupte seculare si dupa foarte multele declaratii contradictorii din partea membrilor Guvernului Orban, astazi aflam ca pensiile s-ar putea mari, dar nu cu procentul dorit de Orban si nici cu cel dorit de Ministrul de Finante. Pensii 2020. Cu cat vor creste, de fapt, pensiile in acest an Dupa multe dezbateri si multe controverse, aflam .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )