Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cea mai mare harta 3D a Universului, realizata dupa 20 de ani de munca, publicata de astrofizicieni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cea mai mare harta 3D a Universului, realizata dupa 20 de ani de munca, publicata de astrofizicieni

Astrofizicieni din lumea intreaga au publicat luni cea mai mare harta 3D a Universului realizata vreodata, rezultata dupa analiza a peste patru milioane de galaxii si quasari, obiecte ultraluminoase ce produc o cantitate colosala de energie, transmite AFP, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

FABULOS! A fost publicata cea mai mare harta 3D a Universului. Uite cum arata sinteza a miliarde de ani de istorie cosmica (FOTO, VIDEO)

Omenirea mai face un pas spre cunoasterea Universului in care traim. Dupa 20 de ani de munca, astrofizicieni din lumea intreaga au publicat luni cea mai mare harta 3D a Universului realizata vreodata.

Veste proasta pentru milioane de romani. Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Este cea mai mare minciuna

Florin Citu a declarat in cursul zilei de ieri ca dublarea alocatiilor nu poate fi realizata in aceasta perioada. Potrivit ministrului Finantelor, suma venita la buget din impozitarea pensiilor speciale nu ar fi necesara pentru acest scop, iar in acest moment nu exista posiilitatea de a taia din bugetul alocat investitiilor. Bani insuficienti pentru dublarea .

Ploi in cea mai mare parte a tarii si temperaturi mai scazute. Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani

Pe parcursul saptamanii viitoare, temperaturile vor fi mai coborate decat cele specifice acestei perioade, in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in vestul si nord-vestul tarii, exceptie facand zona de sud-est, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Potrivit meteorologilor, pentru intervalul 20-27 iulie, dar si in saptamana 27 iulie-3 august, sunt anuntate ploi in cea mai mare parte a tarii, dar in special in vestul si nord-vestul tarii.

Economia Rusiei, rapusa de coronavirus: Veniturile au inregistrat cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent

Veniturile Rusiei au inregistrat, in al doilea trimestru din acest an, cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent, in contextul in care tara s-a confruntat simultan cu epidemia de coronavirus si.

Florida a raportat joi cea mai mare crestere a numarului de decese din cauza coronavirusului intr-o singura zi de la declansarea pandemiei

Florida a raportat joi cea mai mare crestere a numarului de decese provocate de noul coronavirus intr-o singura zi de la declansarea pandemiei si a doua cea mai mare crestere a numarului de cazuri, relateaza Reuters.

Volkswagen vine cu cea mai mare revolutie din industria auto: ce planuri are gigantul

Volkswagen e cel mai mare producator auto al lumii. Acum, isi adapteaza strategiile astfel incat sa-si pastreze pozitia dominanta si-n vremurile dificile pe care le traverseaza.

105noi cazuri COVID-19 in Arges. Este cea mai mare crestere de pana acum, in conditiile in care judetul era deja in topul infectarilor

Raportarile pentru ultimele 24 de ore arata 105 noi nfectari cu SARS-COV-2 in Arges. Judetul numara 279 persoane externate la cerere inainte de vindecare, numarul mortilor creste zilnic, insa populatia nu da semne de ingrijorare.

Brazilia a depasit pragul de 2 milioane de cazuri de coronavirus. India, a treia cea mai afectata tara din lume, dupa un numar record de noi infectari

Brazilia a depasit pragul de 2 milioane de contaminari cu noul coronavirus, iar India a trecut de 1 milion de cazuri de infectare, dupa ce in ambele tari numarul cazurilor s-au dublat in mai putin de o luna potrivit BBC.

VIDEO Distractie la maxim in cluburile din cel mai mare complex studentesc clujean

Zeci de tineri s-au distrat ignorind masurile de siguranta recomandate de autoritati in mai multe cluburi de pe strada Piezisa, aflata in zona celui mai mare complex de camine studentesti din oras.

Primarul Daniel Florea: PNL sa revoce HG prin care a luat din administrarea Sectorului 5 terenul pe care se dezvolta cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a cerut PNL sa revoce Hotararea de Guvern prin care a luat 110 hectare de teren din administrarea Sectorului 5 al Capitalei, pe care se dezvolta in acest moment cel mai mare proiect de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )