Libnet.ro
UNICEF

13:15

Pensii 2020. Pensie pentru romanii care muncesc in strainatate. Actele necesare daca vechimea este mai mica de 15 ani

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Pensie pentru romanii care muncesc in strainatate. Actele necesare daca vechimea este mai mica de 15 ani

Dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, romanii au plecat in numar mare din tara pentru a munci in strainatate. Ei bine, acestia trebuie sa stie ce acte au nevoie pentru a primi pensie comunitara, cand vor atinge varsta de pensionare. Multi se incadreaza si pentru pensia din Romania, dar si din tara unde au lucrat. continuă pe Playtech

Romanii care muncesc in strainatate pot obtine pensie comunitara. Ministrul Muncii spune de ce acte e nevoie

Romanii care lucreaza sau au muncit cu acte legale in strainatate, intr-un stat membru al Uniunii Europene, pot beneficia de pensie comunitara. Pentru aceasta, ei trebui sa-si depuna dosarul cu actele necesare in localitatea de domiciliu sau de resedinta, fie ca este in Romania sau intr-un stat al UE, anunta ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Pensii 2020. Dezastru pentru pensionari! Ce se intampla, de fapt, cu banii de pensii

Exista multe informatii contradictorii cand vine vorba de pensiile romanilor, cel putin in ultima perioada. Declaratii contradictorii, unele lipsite de fond, promisiuni facute de guvernanti care s-ar putea sa nu fie onorate in situatia actuala, si toate in detrimentul pensionarilor romani. Bugetul pe 2020 s-ar putea sa nu poata sustine plata pensiilor La finele lunii .

Este oficial. Veste proasta pentru romanii care isi petrec vacanta pe litoralul romanesc. Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta aceasta regula

In contextul pandemiei de COVID-19 si al nerespectarii regulilor de distantare intre oameni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta s-a reunit pentru a decide regulile care se vor impune incepand cu 1 august, pe litoral. Astfel ca, purtarea mastii in spatii deschise si aglomerate va fi obligatorie. De asemenea, membrii comitetului pentru situatii de .

Nelu Tataru, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii. Ce patesc atunci cand revin acasa: Nu excludem si

Nelu Tataru vine cu vesti descurajatoare pentru milioane de romani. in contextul pandemiei de COVID-19, traim o vara atipica si foarte grea pentru majoritatea cetatenilor. Concediile atat de mult asteptate au ajuns sa fie o arma impotriva propriei sanatati, dar cu toate acestea nu putem sa renuntam la ele. Ministrul Sanatatii avertizeaza ca toate persoanele .

MAE: Masura de autoizolare pentru romanii care ajung in Italia, prelungita pana pe 9 august

Autoritatile italiene au decis sa prelungeasca masura prin care persoanele venite din Romania sunt obligate sa se autoizoleze timp de 14 zile. Masura era valabila pana vineri, 31, iulie, insa va mai.

Ghid pentru romanii care doresc pensie comunitara

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a publicat, joi seara, un set de instructiuni adresate lucratorilor romani care muncesc sau au muncit cu forme legale in afara Romaniei intr-un stat membru al Uniunii Europene si care sunt interesati sa isi depuna dosarul de pensie comunitara.

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor .

Pensii 2020. Se schimba varsta de pensionare in Romania. De cand se pot depune dosarele

Vesti proaste pentru romani! De la 1 iulie vor intra in vigoare noile reguli privind varsta de pensionare, prevazute in Legea Pensiilor. Astfel, varsta de pensionare creste, iar cei care asteptau acum sa iasa la pensie vor fi nevoiti sa mearga in continuare la locul lor de munca. Se schimba varsta de pensionare in Romania .

Pensii 2020. Klaus Iohannis a spulberat visul a milioane de pensionari. Cati bani vor primi in plus

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a vorbit despre suma de 80 de miliarde de euro de la Bruxelles si catre ce domenii va fi investita, alegeri locale, dar si majorarea pensiilor si alocatiilor. Klaus Iohannis, despre pensii si alocatii. Majorare .

Masura izolarii timp de doua saptamani, prelungita cu inca 10 zile pentru romanii care calatoresc in Italia

Ministerul Afacerilor Externe a transmis vineri ca a fost prelungita cu 10 zile obligativitatea supravegherii medicale si autoizolarii pentru o perioada de 14 zile pentru persoanele care intra in Italia si care s-au aflat in Romania sau au tranzitat tara noastra. Exceptie de la aceasta masura fac membrii echipajelor mijloacelor de transport de marfuri si de persoane si personalul navigant, au adaugat reprezentantii MAE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )