Libnet.ro
UNICEF

12:00

MAE: Masura de autoizolare pentru romanii care ajung in Italia, prelungita pana pe 9 august

B1 B1,
MAE: Masura de autoizolare pentru romanii care ajung in Italia, prelungita pana pe 9 august

Autoritatile italiene au decis sa prelungeasca masura prin care persoanele venite din Romania sunt obligate sa se autoizoleze timp de 14 zile. Masura era valabila pana vineri, 31, iulie, insa va mai. continuă pe B1

Pensii 2020. Pensie pentru romanii care muncesc in strainatate. Actele necesare daca vechimea este mai mica de 15 ani

Dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, romanii au plecat in numar mare din tara pentru a munci in strainatate. Ei bine, acestia trebuie sa stie ce acte au nevoie pentru a primi pensie comunitara, cand vor atinge varsta de pensionare. Multi se incadreaza si pentru pensia din Romania, dar si din tara unde au lucrat.

Este oficial. Veste proasta pentru romanii care isi petrec vacanta pe litoralul romanesc. Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta aceasta regula

In contextul pandemiei de COVID-19 si al nerespectarii regulilor de distantare intre oameni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta s-a reunit pentru a decide regulile care se vor impune incepand cu 1 august, pe litoral. Astfel ca, purtarea mastii in spatii deschise si aglomerate va fi obligatorie. De asemenea, membrii comitetului pentru situatii de .

Nelu Tataru, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii. Ce patesc atunci cand revin acasa: Nu excludem si

Nelu Tataru vine cu vesti descurajatoare pentru milioane de romani. in contextul pandemiei de COVID-19, traim o vara atipica si foarte grea pentru majoritatea cetatenilor. Concediile atat de mult asteptate au ajuns sa fie o arma impotriva propriei sanatati, dar cu toate acestea nu putem sa renuntam la ele. Ministrul Sanatatii avertizeaza ca toate persoanele .

Toti romanii care ajung in Germania vor fi testati. Anuntul OFICIAL al autoritatilor

Autoritatile germane au anuntat, luni, ca toate persoanele care vin din zone cu rate mari de infectare vor fi obligatoriu testate pentru noul coronavirus. Romania se incadreaza in criteriile epidemiologice anuntate de oficialii nemti, astfel ca romanii vor fi testati obligatoriu la intrarea in Germania.

Masura izolarii timp de doua saptamani, prelungita cu inca 10 zile pentru romanii care calatoresc in Italia

Ministerul Afacerilor Externe a transmis vineri ca a fost prelungita cu 10 zile obligativitatea supravegherii medicale si autoizolarii pentru o perioada de 14 zile pentru persoanele care intra in Italia si care s-au aflat in Romania sau au tranzitat tara noastra. Exceptie de la aceasta masura fac membrii echipajelor mijloacelor de transport de marfuri si de persoane si personalul navigant, au adaugat reprezentantii MAE.

UPDATE Italia extinde carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria Precizarile MAE

Italia a anuntat vineri extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania, informeaza DPA. Masura fusese adoptata saptamana trecuta ca parte a masurilor impotriva extinderii infectarilor cu coronavirus si ar fi incetat vineri. Ministerul Sanatatii nu a stabilit o noua data de expirare.

Romanii care pleaca in Italia sunt nevoiti sa stea in izolare timp de 14 zile. Autoritatile au prelungit aceasta masura

Autoritatile din Italia anunta prelungirea carantinei obligatorii pentru 14 zile in cazul persoanelor care sosesc din Romania. Trebuie sa stea in izolare atat persoanele care s-au aflat in ultimele 14 zile in Romania, cat si cele care au tranzitat Romania.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care intra in tara din Bulgaria si Romania

Italia a anuntat astazi extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania.

Italia a extins carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Italia a anuntat, vineri, extinderea unei reguli de carantina de 14 zile pentru persoanele care sosesc din Bulgaria si Romania. Autoritatile italiene au decisinstituirea carantinei pentru romanidupa.

Romanii care muncesc in strainatate pot obtine pensie comunitara. Ministrul Muncii spune de ce acte e nevoie

Romanii care lucreaza sau au muncit cu acte legale in strainatate, intr-un stat membru al Uniunii Europene, pot beneficia de pensie comunitara. Pentru aceasta, ei trebui sa-si depuna dosarul cu actele necesare in localitatea de domiciliu sau de resedinta, fie ca este in Romania sau intr-un stat al UE, anunta ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )