Libnet.ro
UNICEF

12:30

Pensii 2020. Rasturnare de situatie pentru pensionari. Cum pot primi, de fapt, 40% mai multi bani

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Rasturnare de situatie pentru pensionari. Cum pot primi, de fapt, 40% mai multi bani

Dupa o Motiune de Cenzura esuata, si dupa multe alte scandaluri, s-ar parea ca actualul Guvern PNL poate trece peste orice cu usurinta. Realitatea, insa, este cu totul alta, mai ales cand vine vorba de cel mai sensibil subiect din aceasta perioada, si anume majorarile pensiilor si a alocatiilor. Rasturnare de situatie pentru pensionari Conform . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie pentru milioane de pensionari. Ce se intampla cu marirea de 40%. PSD a facut anuntul

Partidul Social Democrat incearca sa determine Guvernul Orban sa majoreze pensiile asa cum ar fi trebuit, cu 40%. Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a dezvaluit planul pentru ca pensionarii sa nu ramana doar cu cresterea de doar 14% aprobata de Guvern. Rasturnare de situatie pentru milioane de romani. Ce se intampla cu marirea de 40% .

Horoscopul toamnei 2020. Schimbari majore pentru zodii. Gemenii vor avea succes pe plan profesional

Anul 2020 a fost unul agitat pentru majoritatea nativilor, dar lunile de toamna vin cu noroc si schimbari pozitive pentru mai multe zodii. Gemenii, de exemplu, vor avea succes pe plan profesional. Afla si tu ce-ti rezerva astrele: bani, dragoste, sanatate sau cariera? Horoscop de toama, 2020 Toamna aceasta nu se va schimba doar culoarea .

Ion Tiriac, revoltat de majorarea pensiilor: Fratilor, cu tot respectul pentru pensionari, de unde bani pentru marire?

Ion Tiriac considera ca masura de majorare a pensiilor este nejustificata si afirma ca nu exista resurse pentru aceata decizie. Milionarul aminteste ce s-a intamplat in Franta in urma cu mai multi ani cand previziuniel erau sumbre pentru francezi.

Ion Tiriac revoltat de majorarea pensiilor: Cu tot respectul pentru pensionari, de unde maresti?

Omul de afaceri Ion Tiriac se opune vehementmajorarii pensiilor. Dupa ce Guvernul Romaniei a anuntat ca va majorapensiile cu un procent de 14%, scos din sarite, miliardaruli-a intreabatpe.

Noile reglementari luate in calcul pentru piata telecom pot crea un precedent periculos

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor MTIC) a lansat in consultare publica, la inceputul lunii august, proiectul de Lege privind adoptarea unor masuri referitoare la infrastructuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )