Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii 2020. Veste buna pentru sapte milioane de romani. Ce se intampla cu banii lor de pensie

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Veste buna pentru sapte milioane de romani. Ce se intampla cu banii lor de pensie

Cele sapte milioane de romani care incaseaza pensii de la stat, au primit o veste buna. Valoarea activelor aflate in administrare la nivelul sistemului de pensii private este in crestere in acest an, fata de anul anterior. Pensii 2020. Veste buna pentru sapte milioane de romani. Ce se intampla cu banii lor de pensie in . continuă pe Playtech

Veste buna pentru bucuresteni. inca 12 ani cu Apa Nova. Compania, investitii de 370 milioane de euro

Vesti pentru bucuresteni. Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a hotarat azi la propunerea Primariei Capitalei, prelungirea concesionarii serviciilor de alimentare cu apa si canalizare a Capitalei.

Veste buna pentru pensionari! Cine va primi tichete de masa calda si ce valoare au acestea. Anuntul ministrului

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a anuntat un nou sprijin pentru pensionarii cu varsta peste 75 de ani, care primesc pensia minima de 704 lei. Aceasta categorie de pensionari va primi tichete de masa in valoare de 180 de leipersoana, pentru achizitionarea de mancare calda din unitatile autorizate.

Veste buna pentru bucuresteni! Ce scop are proiectul demarat de Primaria Sectorului 1

Un nou proiect al Primariei Sectorului 1 va pune in valoare cladirile istorice din perioada interbelica, aflate in adminstrarea primariei de sector. Patrimoniul arhitectural este neexploatat si mai ales necunoscut bucurestenilor, spune primarul Dan Tudorache. Proiectul isi doreste reabilitarea acestor bijuterii arhitecturale si introducerea lor in circuitul istoric.

Veste proasta pentru milioane de romani. Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Este cea mai mare minciuna

Florin Citu a declarat in cursul zilei de ieri ca dublarea alocatiilor nu poate fi realizata in aceasta perioada. Potrivit ministrului Finantelor, suma venita la buget din impozitarea pensiilor speciale nu ar fi necesara pentru acest scop, iar in acest moment nu exista posiilitatea de a taia din bugetul alocat investitiilor. Bani insuficienti pentru dublarea .

Veste sumbra pentru Romania. Se intampla de la 14 septembrie

Romania se apropie cu pasi repezi de prognoza de infectare pentru luna august. Cresterea spectaculoasa a numarului de cazuri confirmate de COVID-19 reprezinta un motiv de ingrijorare atat pentru autoritati, cat si pentru cadrele medicale. Ieri a fost atins un nou record: 777 de cazuri in 24 de ore, dupa ce au fost efectuate aproape .

Veste proasta pentru romanii care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul Noua casa. Cum te poti pacali in aceasta perioada

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isarescu a vorbit despre noile conditii aduse de programul Noua Casa si despre cat de avantajos este acesta pentru dezvoltatorii imobiliari, dar si pentru cumparatori. Din pacate, vestile nu sunt tocmai bune pentru oamenii care vor avea sansa sa se indatoreze cu sume si mai mari decat pana .

Jurgen Klopp, despre cazul Manchester City: Ziua de ieri nu a fost una buna pentru fotbal

Jurgen Klopp, antrenorul lui FC Liverpool, considera ca succesul apelului clubului Manchester City la Tribunalul de arbitraj TAS), contra suspendarii pentru incalcarea fair-play-ului financiar FFP), nu a fost o stire buna pentru fotbal, noteaza Reuters.

Bani in plus de la Stat. Ce romani vor primi 500 de lei in fiecare luna, incepand din acest moment

Veste buna pentru unii romani! O categorie de cetateni vor primi de la stat suma de 500 de lei in fiecare luna. Despre cine este vorba si care a fost anuntul oficialilor? Bani de la stat pentru unii romani Klaus Iohannis a promulgat o lege care prevede ca urmasii victimelor regimului comunist sa primeasca o .

Recalcularea pensiilor 2020. Se dau bani mai multi pentru pensionari. Cat vor primi in plus 300.000 de romani

Veste buna pentru pensionari! Peste 300. 000 de varstinici vor primi mai multi bani la indemnizatia lunara meritata. Cum se va face recalcularea 2020. Recalculare pensii 2020 Modificari pentru pensionari! Recalcularea pensiilor este aproape finalizata de Casa Nationala de Pensii Publice care a adus mai multi bani pentru aproape 300. 000 de varstinici. CNPP vine cu informatia .

Pilonul II de pensii in primele trei luni din 2020: Valoarea activelor a urcat la peste 12,46 miliarde de euro. 7,53 milioane de romani aveau in medie in conturi 8.114 de lei

7,53 milioane de romani participau la finele lunii martie 2020 in sistemul de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II), valoarea activelor depasind 12,46 miliarde de euro, in crestere anuala cu 17,76%, a anuntat vineri ASF. La nivelul Pilonului II, contributia medie lunara a participantilor, cu contributii virate la 31 martie 2020, a fost de 199,76 lei, iar valoarea medie a unui cont in sistemul pensiilor administrate privat era de 8. 114 lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )