Libnet.ro
UNICEF

12:30

Veste buna pentru pensionari! Cine va primi tichete de masa calda si ce valoare au acestea. Anuntul ministrului

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru pensionari! Cine va primi tichete de masa calda si ce valoare au acestea. Anuntul ministrului

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a anuntat un nou sprijin pentru pensionarii cu varsta peste 75 de ani, care primesc pensia minima de 704 lei. Aceasta categorie de pensionari va primi tichete de masa in valoare de 180 de leipersoana, pentru achizitionarea de mancare calda din unitatile autorizate. continuă pe Antena3

Veste buna pentru bucuresteni. inca 12 ani cu Apa Nova. Compania, investitii de 370 milioane de euro

Vesti pentru bucuresteni. Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a hotarat azi la propunerea Primariei Capitalei, prelungirea concesionarii serviciilor de alimentare cu apa si canalizare a Capitalei.

Veste proasta pentru romanii care vor vacanta in Grecia. S-a anuntat acum

Din ce in ce mai multi romani au decis, in ultima perioada, sa plece in vacanta in Grecia, ignorand avertismentul medicilor din Romania. Autoritatile elene au facut, insa, anuntul. Iata ce se va intampla cu turismul! Grecii, ingrijorati pentru principala sursa de venit a tarii Desi au deschis granitele pentru turistii romani, grecii sunt ingrijorati .

Jurgen Klopp, despre cazul Manchester City: Ziua de ieri nu a fost una buna pentru fotbal

Jurgen Klopp, antrenorul lui FC Liverpool, considera ca succesul apelului clubului Manchester City la Tribunalul de arbitraj TAS), contra suspendarii pentru incalcarea fair-play-ului financiar FFP), nu a fost o stire buna pentru fotbal, noteaza Reuters.

Bani in plus de la Stat. Ce romani vor primi 500 de lei in fiecare luna, incepand din acest moment

Veste buna pentru unii romani! O categorie de cetateni vor primi de la stat suma de 500 de lei in fiecare luna. Despre cine este vorba si care a fost anuntul oficialilor? Bani de la stat pentru unii romani Klaus Iohannis a promulgat o lege care prevede ca urmasii victimelor regimului comunist sa primeasca o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )