Libnet.ro
UNICEF

13:15

Pensii 2020. Vestea diminetii pentru toti pensionarii. Este valabila de azi

Playtech Playtech,
Pensii 2020. Vestea diminetii pentru toti pensionarii. Este valabila de azi

Este vestea diminetii pentru toti penionarii cu pensii de pana in 1139 de lei. Acestia vor avea parte de beneficii mai mari, dar si de majorarea pragului maxim al pensiei. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial, iar Legea este valabila de azi. Astfel, pragul de la care pensionarii vor primi retete compensate cu 90% . continuă pe Playtech

Pensii 2020. Cu cat cresc pensiile de la 1 septembrie. Pensia minima garantata creste si ea

De la data de 1 septembrie 2020, punctul de pensie se va majora la 1. 442 de lei. Dar aceasta crestere ar fi trebuit sa fie ceva mai mare, prin urmare, de 1. 775 de lei, dupa cum stabilea Legea Pensiilor, insa Guvernul a decis ca pensiile vor fi majorate doar cu 14% din cauza pandemiei de .

Dan Bucura lanseaza o provocare pentru toti candidatii din Bucuresti: Testul antidrog inainte sa mergi sa cersesti votul alegatorilor! (VIDEO)

Dan Bucura, candidat pentru functia de primar al Sectorului 1, lanseaza o provocare pentru toti cei inscrisi, in Bucuresti, in cursa electorala de la alegerile locale. in contextul in care, in ultimele zile,.

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

Horoscop 2 septembrie 2020. Vesti importante pentru zodii

Este ziua Lunii Pline pentru Pesti! Soarele si Uranus troneaza in aceeasi zi, in armonie cu Luna stralucitoare, trimitandu-ti fiori pe coloana vertebrala! Acum, daca asta nu este magic, nu stim ce este! Totusi, exista o nota mai grea care reverbereaza si este Venus in Rac, vizavi de Saturn. Horoscop 2 septembrie 2020 Planeta iubirii .

Marcel Ciolacu, criticat de liderul PSD Vaslui pentru excluderile anuntate: Este o prostie!

Motiunea de cenzura initiata de PSD s-a dovedit a fi un esec. in urma acestui eveniment, Marcel Ciolacu, presedintele interimar social-democrat, a declarat ca are in vedere excluderea membrilor care nu s-au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )