Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Bucura lanseaza o provocare pentru toti candidatii din Bucuresti: Testul antidrog inainte sa mergi sa cersesti votul alegatorilor! (VIDEO)

B1 B1,
Dan Bucura lanseaza o provocare pentru toti candidatii din Bucuresti: Testul antidrog inainte sa mergi sa cersesti votul alegatorilor! (VIDEO)

Dan Bucura, candidat pentru functia de primar al Sectorului 1, lanseaza o provocare pentru toti cei inscrisi, in Bucuresti, in cursa electorala de la alegerile locale. in contextul in care, in ultimele zile,. continuă pe B1

Vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a luat decizia finala: ce se intampla cand scoala trece online

In sfarsit vin vesti bune pentru toti parintii din Romania! Guvernul a anuntat ce se va intampla cand elevii vor incepe scoala online. Decizia este finala. Guvernul, decizie importanta. Ce se intampla cand scoala trece online Guvernul a aprobat joi, 27 august, Ordonanta de Urgenta prin care se pot acorda zile libere parintilor care raman .

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

CORONAVIRUS |Spania: Masca de protectie, obligatorie pentru toti elevii de peste 6 ani, pe tot parcursul timpului petrecut la scoala

Copiii cu varsta de peste 6 ani vor trebui sa poarte tot timpul masca la scoala in Spania , a anuntat joi guvernul tarii, care intentioneaza sa redeschida scolile pentru inceputul anului scolar , in.

Oamenii de stiinta au construit o minuscula banda de alergare pentru creaturi microscopice din apa

O echipa de cercetatori de la Stanford a creat o minuscula banda de rulare hidrodinamica, in esenta, o bucla de apa nesfarsita, pentru a observa indeaproape comportamentul.

SIF Oltenia va convoca actionarii, pentru alegerea Consiliului din cinci membri

Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) va convoca adunarea generalaa actionarilor, pentru alegerea unuiConsiliu de Administratie format din cinci membri, conform noului Act Constitutiv al societatii, dupa inregistrarea la Oficiul National al Registrului Comertului a modificarilor autorizate cu respectarea tuturor prevederilor legale incidente, se arata intr-un comunicat al SIF-ului din Craiova remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Mirela Vaida, ingrijorata pentru mama ei din cauza covid-19. Prin ce trece biata femeie

Mirela Vaida si-a aratat ingrijorarea pentru mama ei din cauza coronavirusului. Ce griji s-au abatut asupra familiei prezentatoare de televiziune? Moderatoare de la Acces Direct trage un semnal de alarma. Mirela Vaida, ingrijorata pentru mama ei. Prezentatoarea trage un semnal de alarma Cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct este contrariata si cere socoteala autoritatilor cu .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )