Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii 2021. Anuntul socant al zilei pentru milioane de pensionari. Ce a decis Raluca Turcan

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Anuntul socant al zilei pentru milioane de pensionari. Ce a decis Raluca Turcan

Raluca Turcan vine cu un nou anunt socant pentru milioane de pensionari. Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care beneficiaza de suma lunara in cauza? Anuntul oficial al ministrului Muncii. Pensii 2021: anuntul ministrului Muncii Ministrul Muncii anunta ca in zilele urmatoare va emite un ordin in privinta evaluarii dosarelor de pensie, astfel ca . continuă pe Playtech

Ce inseamna, de fapt, noile tulpini de covid-19. Specialistii au facut anuntul socant al zilei

Jean-Francois Delfraissy, a declarat ca probabil va fi nevoie de un al treilea lockdown pentru a combate coronavirusul. Delfraissy, seful Consiliului Stiintific din Franta, a tras un semnal de alarma asupra noilor tulpini ale virusului SARS-CoV-2. Jean-Francois Delfraissy cere un nou lockdown in Franta Seful Consiliului Stiintific din Franta, Jean-Francois Delfraissy, a ceut intr-un interviu .

Pensii 2021. Ce se intampla cu cresterea promisa. Milioane de pensionari ameninta cu procese

La ora actuala nu se stie daca o sa fie aplicata sau nu legea pensiilor. De mentionat, pensiile ar fi trebuit sa creasca din septembrie, prin majorarea punctului de pensie la 1875 de lei. Pensii 2021. Ce se intampla cu cresterea promisa intrebat daca de la 1 septembrie urmeaza sa fie majorate pensiile, premierul Florin .

Vestea extraordinara in miez de noapte pentru milioane de pensionari. S-a intamplat cu banii pentru Pilonul II

Cand vine vorba de pensie, in Romania, din fericire nu te mai bazezi doar pe stat. iti poti folosi banii pentru administrare privata. Si acum vedem niste cifre. in 2020, Pilonul II de.

Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Campanie de vaccinare este in plina desfasurare. Cei de peste 60 de ani sau cu boli cornice sunt pe lista de vaccinare. Daca pana acum nu s-a pus problema obligativitatii mastilor de preotectie dupa vaccinare, astazi Vlad Voiculescu a facut anuntul. Vlad Voiculescu recomanda purtarea mastilor dupa vaccinare Poblema purtarii mastilor de protectie, dupa vaccinare, .

Descoperire senzationala in lupta impotriva covid-19. Vesti bune pentru milioane de bolnavi

Desi cu vaccinul pe masa, cercetatorii inca sunt in cautarea unor tratamente care sa diminueze efectele produse de maladie. O echipa stiintifica a identificat o noua arma impotriva noului virus, care este de 30 de ori mai puternica decat Remdesivir. Cercetatorii au gasit o noua arma impotriva COVID-19 O echipa de cercetatori condusa de University .

Recalcularea pensiilor si marirea cu 40%. Ministrul Muncii a lamurit acum totul pentru milioane de pensionari

Cresterea pensiilor e promisiunea cu care PSD a defilat in campania electorala, dar si cand a fost la putere. Culoarea politica s-a schimbat intre timp, iar ministrul Muncii vine cu.

Digi tocmai a facut anuntul pentru milioane de romani: taie factura la jumatate. Cum profiti chiar acum de oferta

Pentru reteaua mobila Digi |RCS-RDS a venit cu un anunt important pentru toti romanii. Daca ce te intereseaza e pretul mic, ei bine, despre asta e vorba fix acum. Grupul Digi |RCS-RDS se.

EXPERTII SAS: 2021 are toate premisele pentru a deveni anul fraudelor digitale

In contextul cresterii incercarilor de frauda in mediile digitale la nivel global din ultimul an, liderul mondial in analytics, SAS face o trecere in revista a celor mai importante tendinte si provocari din domeniu, alaturi de predictiile specialistilor pentru anul 2021.

Florin Citu refuza sa raspunda daca vor creste pensiile. Pensionarii ameninta cu procese in instanta! Totul e incert, la mana unor politicieni

in acest moment nu se stie daca va fi aplicata sau cum va fi aplicata legea pensiilor. Pensiile ar fi trebuit sa creasca din septembrie, mai exact punctul de pensie sa fie majorat la 1875 de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )