Libnet.ro
UNICEF

13:15

Pensii 2021. Iesirea la pensie, amanata cu multi ani. Schimbarea care se pregateste pentru milioane de oameni

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Iesirea la pensie, amanata cu multi ani. Schimbarea care se pregateste pentru milioane de oameni

Pensii 2021. Ce schimbare se pregateste pentru milioane de oameni din tara. Raluca Turcan a facut azi un anunt pentru romani in ce priveste pensionarea. Pensii 2021. Ce se intampla cu iesirea la pensie Astfel caministerul Muncii condus de Raluca Turcan pregateste un proiect de lege prin care sa existe posibilitatea pensionarii la varsta de . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Ce romani pot iesi la pensie cu 15 ani mai devreme. E oficial, legea a fost adoptata

Cand vine vorba de pensii 2021, apar tot mai multe modificari la Legea Pensiilor. in urma unei sesizari a Presedintelui Iohannis la Curtea Constitutionala, s-a decis un nou termen pentru angajatii din sistemul judiciar. Cu alte cuvinte, avocatii vor putea iesi mai devreme la pensie, termenul nou fiind cu 15 ani mai devreme. Pensii 2021, .

Pensii 2021. Anuntul socant al zilei pentru milioane de pensionari. Ce a decis Raluca Turcan

Raluca Turcan vine cu un nou anunt socant pentru milioane de pensionari. Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care beneficiaza de suma lunara in cauza? Anuntul oficial al ministrului Muncii. Pensii 2021: anuntul ministrului Muncii Ministrul Muncii anunta ca in zilele urmatoare va emite un ordin in privinta evaluarii dosarelor de pensie, astfel ca .

Pensii 2021. Ce se intampla cu cresterea promisa. Milioane de pensionari ameninta cu procese

La ora actuala nu se stie daca o sa fie aplicata sau nu legea pensiilor. De mentionat, pensiile ar fi trebuit sa creasca din septembrie, prin majorarea punctului de pensie la 1875 de lei. Pensii 2021. Ce se intampla cu cresterea promisa intrebat daca de la 1 septembrie urmeaza sa fie majorate pensiile, premierul Florin .

Pensii 2021. Vestea momentului pentru milioane de pensionari. Noua lege data azi: ce se intampla cu banii

Un nou an, un nou Guvern, noi legi, asa am putea rezuma pe scurt actuala situatie. Daca vorbim de pensii 2021, cu atat mai mult situatia se complica, avand in vedere informatiile. Ultimul anunt facut de noul ministru, Raluca Turcan, pune pe jar Parlamentul. in acelasi timp ridica mari semne de intrebare din partea celor .

Pensii 2021. Pensionarii din Romania nu mai rezista. Ce se intampla azi in tara

Astazi, pensionari care sunt afiliati la trei mari organizatii, participa la doua mitinguri, respectiv unul in fata Administratiei Prezidentiale, dar si in fata sediului Guvernului, pentru a protesta deoarece pensiile nu le-au fost majorate cu 40%. Pensii 2021. Pensionarii din Romania nu mai rezista Mentionam ca actiunile de protest sunt organizate de catre Federatia Nationala .

Florin Citu refuza sa raspunda daca vor creste pensiile. Pensionarii ameninta cu procese in instanta! Totul e incert, la mana unor politicieni

in acest moment nu se stie daca va fi aplicata sau cum va fi aplicata legea pensiilor. Pensiile ar fi trebuit sa creasca din septembrie, mai exact punctul de pensie sa fie majorat la 1875 de lei.

MARIUS BUDAI: PSD propune pentru 2021 majorarea punctului de pensie, a alocatiilor pentru copii si salariului minim

PSD propune, in bugetul de stat alternativ, majorarea punctului de pensie in 2021 la 1. 775 lei din martie si la 1. 875 lei din septembrie, a anuntat, astazi, deputatul social-democrat Marius Budai, fost ministru al Muncii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )