Libnet.ro
UNICEF

17:30

Pensii 2021. Ce se intampla cu plata pensiilor in ianuarie. Ministrul Muncii a facut anuntul azi

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Ce se intampla cu plata pensiilor in ianuarie. Ministrul Muncii a facut anuntul azi

Anunt pentru pensionari. Ce se intampla cu plata pensiilor pentru prima luna din Noul An? Ministrul Muncii vine cu noi detalii pentru varstinici. Pensii 2021. Anunt pentru beneficiari pentru luna ianuarie Ministrul Muncii a stabilit alaturi de reprezentanti institutiilor implicate in plata la domiciliu a pensiilor ca procedurile pentru platile pensiilor sa fie facute mai . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Ministrul Muncii, anunt important despre plata pensiilor in ianuarie 2021

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a anuntat, astazi, intr-o postare pe Facebook, cand vor fi date pensiile in luna ianuarie 2021.

Cand se vor plati pensiile in 2021. Calendarul a fost stabilit de ministrul Muncii impreuna cu CNPP

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a stabilit impreuna cu reprezentantii institutiilor implicate in plata la domiciliu a pensiilor calendarul achitarii drepturilor aferente lunii ianuarie 2021.

MINISTRUL MUNCII: Din ianuarie, alocatia pentru copii va fi 214 lei pe luna

Alocatiile pentru copii vor creste cu 20% din 1 ianuarie, astfel ca alocatia pentru copiii cu varste intre 2 si 18 ani va creste la suma de 214 lei pe luna, a transmis, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan.

Ministrul Muncii a anuntat cum se vor achita pensiile in 2021. Turcan:Sa nu existe intarzieri

Ministerul Muncii anunta ca, in anul 2021, pensiile vor fi achitate la domiciliu catre beneficiari in intervalul 1-15 al fiecarei luni. Ministrul Raluca Turcan afirma ca a cerut institutiilor implicate sa faca toate eforturile pentru a nu exista intarzieri in prima luna a anului viitor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2749 seconds )