Libnet.ro
UNICEF

12:30

Pensii 2021. Vestea de ultim moment primita de milioane de pensionari. Cine profita in acest an

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Vestea de ultim moment primita de milioane de pensionari. Cine profita in acest an

Anunt important pentru pensionarii din Romania! Cu ce veste de ultim moment vin oficialii pentru varstinici? Cine va beneficia in acest an de noua modificare? Pensii 2021. Anunt important pentru milioane de pensionari Pensionarii care sufera de invadilitate urmeaza sa primeasca bilete de tratament balnear, din cadrul programului de recuperare intocmit de medicul expert al . continuă pe Playtech

Rafila, anunt clar pentru milioane de romani. Vestea de ultim moment despre mastile de protectie

Odata cu inceperea campaniei de vaccinare anti-covid multa lume a inceput sa spere ca vom scapa de masca de protectie. Din nefericire aceasta situatie de fapt nu va trece atat de repede, precum s-a crezut. Reprezentatul OMS, profesorul Alexandru Rafila, este unul din cei care nu crede ca vom scapa repede de purtatul mastii. Maca .

Pensii 2021. Se schimba tot: milioane de pensionari trebuie sa afle

Schimbari pentru pensionarii romani in 2021. in prezent, legislatia pensiilor permite ca pensia pentru limita de varsta sa fie cumulata si cu alte venituri fara a impune o limita de valoare. insa, anul acesta o regula se va schimba. Schimbari importante in 2021. Pensionarii trebuie sa stie asta Noua lege care va intra in vigoare .

Pensii 2021. Ce spun pensionarii in acest moment, imediat dupa decizia Guvernului

Decizia Guvernului de majorare a pensiilor aduce nemultumiri in randul pensionarilor. Acestia au reactionat vehement din cauza procentului de majorare doar 3% la pensii, in anul 2021. Veniturile pensionarilor nu acopera cheltuielile minime ale subzistentei. Majorare de doar 3% la pensii in 2021 Informatia potrivit careia pensiile urmeaza sa creasca din 2021 a adus sperante .

Partenera lui Assange si Pamela Anderson ii cer lui Trump o gratiere de ultim moment a editorului

Stella Moris, partenera lui Julian Assange, i-a cerut presedintelui Donald Trump sa anunte o gratier.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )