Libnet.ro
UNICEF

18:00

Pensii mai mari pentru romani. Cat este pensia minima garantata

Antena3 Antena3,
Pensii mai mari pentru romani. Cat este pensia minima garantata

Luna septembrie a venit cu majorarile de pensii promise de Guvern, iar premierul si ministrul Muncii dau asigurari caexistasuficienti bani. continuă pe Antena3

DE LA 1 SEPTEMBRIE, S-A MAJORAT PUNCTUL DE PENSIE Venituri mai mari pentru persoanele varstnice

Aproape 5 milioane de pensionari din sistemul public de pensii au, incepand de ieri, un venit lunar mai mare. La 1 septembrie 2019, asa cum prevede Legea 1272019, cuantumul punctului de pensie a fost majorat de la 1100 lei la 1265 lei.

Incendiul din nordul Capitalei inca nu a fost stins. ISU: A fost unul dintre cele mai mari

Incendiul din nordul Capitalei nu a fost stins nici dupa 24 de ore de la izbucnire, doua echipaje de pompieri fiind inca la fata locului pentru a stinge focarele, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Acesta a fost unul dintre cele mai mari incendii cu care au avut de-a face pompierii in 2019, relateaza Mediafax.

Raport ONU alarmant. Oceanele ar putea deveni cei mai mari dusmani ai oamenilor!

Oceanele, sursa de viata pe Pamant, ar putea deveni cei mai mari dusmani ai oamenilor la nivel global daca nu se va face nimic pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, potrivit unui proiect de raport.

ONU: Oceanele ar fi cei mai mari dusmani ai oamenilor

Oceanele, sursa de viata pe Pamant, ar putea deveni cei mai mari dusmani ai oamenilor la nivel globa.

Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea. Fostul sef de la Dinamo, la un pas de libertate

Ziua cea mare pentru Cristi Borcea vine cu pasi marunti. Fostul sef de la Dinamo este din ce in ce mai aproape de libertate. Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea in data de 10 septembrie, Borcea isi pune cartile pe masa. Fostul sef de la Dinamo se va prezenta la Judecatoria Sectorului .

PENSII 2019. Banii pentru pensiile majorate au fost transferati. Anuntul facut de Federatia Pensionarilor

Majorare pensiilor incepand cu 1 septembrie este o certitudine, a declarat ministrul Muncii, Marius Budai, care a preciat ca au fost facute deja plati catre Posta Romana cu sumele modificate.

Un roman a alergat in premiera zece ore de-a lungul canalului Dunare-Marea Neagra. Care au fost cele mai mari pericole intalnite pe traseu

Un medic veterinar din Iasi este primul roman care a parcurs in alergare canalul Dunare-Marea Neagra. Medicul mai are doua performante inedite la activ, fiind primul roman care a alergat in opinci la un maraton international si primul roman care a parcurs pe jos Transfagarasanul, pe o distanta de 151 de kilometri.

Tragedie la Brasov! A MURIT dupa o iNCAIERARE intre mai multe familii! Despre cine este vorba

In satul Cutus, comuna Crizbav, a avut loc o incaierare intre mai multe familii. Din pacate, in urma conflictului, un barbat a murit. Acesta se afla la poarta cu familia lui si consumau alcool. Oamenii s-au luat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )