Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

B1 B1,
 Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionari spanioli si-au multiplicat manifestatiile in numeroase orase in tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in Franta,. continuă pe B1

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionari spanioli si-au multiplicat manifestatiile in numeroase orase in tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in Franta,.

Intrarea in SUA, mai dificila ca niciodata: noile masuri anuntate la aeroport pentru toata lumea

Securitatea de pe aeroporturile din Statele Unite ale Americii devine din ce in ce mai invaziva si nu mai afecteaza doar turistii, ci si cetatenii americani sau cei cu viza de sedere.

O noua decizie controversata luata de Vladimir Putin. Ordinul despre care vorbeste toata lumea

Vladimir Putin surprinde din nou! Presedintele Rusiei a ordonat un lucru extrem de neasteptat. Cu ce decizie controversata a mai uimit iar pe toata lumea? Vladimir Putin, decizie controversata! Care este noul ordin? Vladimir Putin a luat o decizie cel putin controversata. in ultima vreme, ordinele sale n-au aratat decat ca vrea ca Rusia sa .

Orban nu exclude o ordonanta pe legile justitiei daca se va incerca o tergiversare dupa asumare: Justitia ar fi paralizata, toata lumea ar intelege ca vom fi obligati

Guvernul nu exclude o ordonanta de urgenta in cazul legilor justitiei daca se va incerca o tergiversare a adoptarii actelor normative in domeniu pe care executivul vrea sa-si asume raspunderea. Premierul Ludovic Orban a precizat ca toata lumea va intelege ca este nevoie de o interventie urgenta, deoarece altfel justitia va fi paralizata.

Claudiu s-a indragostit de o prietena a surorii lui mai mici. Voia ca de sarbatori sa se logodeasca. Ne spusese ca nu poate veni acasa de Craciun. Acum venea, dar intr-un sicriu

In 1989, Claudiu Berlea era sergent major la o unitate de tancuri din Turda. in noiembrie, in timp ce era in concediu la Hunedoara, s-a indragostit de o prietena a surorii lui mai mici. Voia ca de sarbatori sa.

Business report: Ritm alarmant de crestere a pretului pentru firme. La consumatorii casnici avem intre cele mai mici preturi in UE; Cate apartamente se vor livra in Bucuresti si in marile orase in 2019 si 2020

Unul dintre fondatorii Netflix dezvaluie cele opt reguli esentiale pentru succes pe care le-a primit de la tatal sau. Fa cu cel putin 10% mai mult decat ti se cere. Cum va creste stocarea energiei electrice in anii viitori la nivel global si cum sta Romania la acest capitol. Stocarea energiei electrice este una dintre noile tendinte.

Unde sa calatoriti in 2020: de ce ar trebui sa fie Europa de est in capul listei. Sfaturi de la Forbes pentru americani, chiar mai bune pentru romani

Poate ca ati si explorat canalele Venetiei sau ati facut un tur cu bicicleta prin Copenhaga la o ora de varf. Nu exista niciun motiv sa va opriti din explorarea Europei dupa ce ati fost in cele mai populare destinatii tot ce aveti de facut este sa priviti spre rasarit. Retelele sociale ne-au aratat unde merg oamenii care folosesc Instagramul ca sa se inspire si unde dezvoltarea infrastructurii ca la Talin, viitorul nod de tranzit al Estoniei) aduce noi locuri care vor fi mai bine conectate, deci internetul a facut fara indoiala mai accesibile calatoriile spre tari mai indepartate. Nu a fost vreodata un timp mai potrivit pentru a explora minunile Europei de est, unde industria turismului este in crestere.

Stefan Radu, fotbalistul care a jucat cel mai mult pentru Lazio in ultimul deceniu

Fundasul roman Stefan Radu este jucatorul care a fost utilizat cel mai mult de Lazio in ultimul deceniu, arata un studiu al CIES Football Observatory, care ia in calcul cele 42 de echipe prezente in toata aceasta perioada in cele cinci mari campionate ale Europei.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii pentru 3 decembrie. Leii sunt neconventionali, Sagetatorii trebuie sa fie blanzi

Iata pentru MARTI 3 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

Lucian Viziteu sustine pedepsele mai dure pentru fapte de abuz sexual impotriva minorilor

Deputatul USR, Lucian Stanciu Viziteu a declarat ca, alaturi de alti colegi, a depus in Parlament, un proiect de lege care vizeaza cresterea pedepselor pentru persoanele condamnate pentru abuzuri sexuale impotriva minorilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )