Libnet.ro
UNICEF

14:15

Stefan Radu, fotbalistul care a jucat cel mai mult pentru Lazio in ultimul deceniu

Hotnews Hotnews,
 Stefan Radu, fotbalistul care a jucat cel mai mult pentru Lazio in ultimul deceniu

Fundasul roman Stefan Radu este jucatorul care a fost utilizat cel mai mult de Lazio in ultimul deceniu, arata un studiu al CIES Football Observatory, care ia in calcul cele 42 de echipe prezente in toata aceasta perioada in cele cinci mari campionate ale Europei. continuă pe Hotnews

Trucul pe WhatsApp prin care vezi cu cine vorbesti cel mai mult

WhatsApp are peste 1,5 miliarde de utilizatori si, cel mai probabil, esti unul dintre ei. Dar ai fost vreodata curios sa afli cu cine vorbesti cel mai des? E o optiune in aplicatie care te.

Stefan Radu scrie istorie pentru Lazio. Ce record a batut fundasul roman

Fundasul roman Stefan Radu este jucatorul care a fost utilizat cel mai mult de Lazio in ultimul dece.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Peste un sfert dintre copiii romani petrec mai mult de 6 ore cu ochii in tablete si telefoane, intr-o zi cu scoala - studiu

Mai mult de un sfert dintre copiii din Romania 27%) afirma ca, intr-o zi cu scoala, stau peste sase ore online sau isi verifica periodic dispozitivul inteligent, telefonul mobil fiind de departe cel mai utilizat terminal in 96,1% dintre cazuri), reiese dintr-un studiul intocmit de Organizatia Salvati Copiii, citat de Agerpres.

Eurobarometru: increderea in euro a atins cel mai ridicat nivel din istorie in cele 19 state care folosesc moneda unica

Potrivit rezultatelor celui mai recent Eurobarometru, mai mult de trei din patru cetateni considera ca moneda unica este benefica pentru Uniunea Europeana. Acesta este cel mai puternic sprijin inregistrat de la.

Firea, dupa primul mesaj al lui Dragnea din inchisoare: Probabil acum are mai mult timp sa se gandeasca

Gabriela Firea sustine ca a citit mesajul transmis de Liviu Dragnea, din spatele gratiilor, de Ziua Nationala. Primarul Capitalei considera ca acesta are acum mai mult timp de gandire decat in perioada in care.

Poenaru: Puteam sa marcam si mai mult. Moldovan: A fost o zi de cosmar pentru noi

Tehnicianul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat, duminica, dupa meciul cu Chindia Targoviste, scor 5-2, ca formatia sa ar fi putut sa inscrie mai mult. El a mentionat insa si ca primul gol a fost primit cu mare usurinta de Academica.

Europenii se tem de efectele schimbarii climatice mai mult decat de pierderea slujbei sau de posibilitatea unor atacuri teroriste (Sondaj)

Aproape jumatate dintre europeni sunt ingrijorati in legatura cu fenomenul schimbarii climatice, mai mult decat in legatura cu pierderea slujbei sau cu posibilitatea unui atac terorist, potrivit unui studiu realizat de European Investment Bank EIB), in timp ce legislatorii europeni au declarat urgenta climatica, scrie CNA.

De ce sufera cel mai tare Antonia, in timp ce Alex Velea este la Asia Express. Stiam ca se va lasa cu lacrimi multe!

Alex Velea participa la Asia Express, reality show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1, iar Antonia a ramas acasa sa aiba grija de copii si ii duce dorul. Artista a marturisit ca ii este tare greu fara Alex langa ea, in conditiile in care poate sa comunice cu el doar o data pe saptamana.

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, cel mai bun fotbalist Razvan Lucescu, antrenorul anului

George Puscas a fost desemnat, luni, in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, fotbalistului anului 2019, iar Razvan Lucescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor. Intra in material pentru a afla castigatorii celorlalte premii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2882 seconds )