Libnet.ro
UNICEF

10:00

Pensii speciale de 10 milioane de euro pe an pentru 768 de fosti parlamentari

Adevărul Adevărul,
Pensii speciale de 10 milioane de euro pe an pentru 768 de fosti parlamentari

Un numar de 768 de fosti senatori si deputati beneficiaza de pensii speciale in valoare de peste 10 milioane de euro pe an, se arata in raspunsurile furnizate de Parlament la solicitarile G4media. ro. Pensia medie a unui parlamentar este de 5. 843 de lei pe luna. continuă pe Adevărul

Pensii speciale de 10 milioane de euro pe an pentru 768 de fosti parlamentari

768 de fosti senatori si deputati beneficiaza de pensii speciale in valoare de peste 10 milioane de euro pe an, se arata in raspunsurile furnizate de Parlament la solicitarile jurnalistilor G4media. ro, pensia medie a unui parlamentar fiind de 5. 843 de lei pe luna.

Nou fond european de 250 milioane Euro pentru investitii in startup-uri IT

Startup-urile IT europene specializate pe tehnologii in domeniul afacerilor cu imobiliare proptech) vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, de 250 de milioane de euro, lansat oficial vineri.

Fonduri europene IMM 2020: Cate 500.000 - 7,5 milioane Euro pentru clustere de inovare

Firmele mici si mijlocii IMM) romanesti, care fac parte din clustere de inovare, vor putea beneficia de fonduri europene pentru proiecte care vor atrage finantari nerambursabile intre 500. 000 de euro si 7,5 milioane de euro fiecare, printr-o linie de finantare deschisa pana pe 28 aprilie 2020.

Sute de fosti senatori si deputati primesc pensii speciale

Un numar de 768 de fosti senatori si deputati sunt beneficiari de pensii speciale in valoare de peste 10 milioane de euro pe an. Pensia medie a unui parlamentar este de 5. 843 de lei pe luna, conform G4Media. ro.

Primii pasi pentru tren direct catre Bulgaria. CFR lanseaza o licitatie de 400 de milioane de euro pentru linia ferata spre Giurgiu

CFR Infrastructura a lansat vineri licitatia pentru modernizarea liniei Bucuresti Nord Giurgiu, nefolosita de 15 ani din cauza podului de la Gradistea.

In 2019: Promovarea companiilor din tara noastra a ajuns la circa 490 milioane euro

Horvath and Partners a anuntat miercuri, ca valoarea cheltuielilor pentru Promovarea pe canalele TV, radio, in ziare si reviste online, a companiilor din tara noastra a ajuns, in 2019, la circa 490 milioane euro, in crestere cu 12% fata de anul precedent, a anunat, miercuri, Horvath and Partners, unul dintre jucatorii locali si internationali pe piata consultantei in management.

750 milioane dolari, pentru investitii private in stiinta, intr-un nou fond de investitii american

Compania americana de investitii Andreessen Horowitz, unul dintre primii investitori in Facebook, Pinterest si Slack, a lansat miercuri un nou fond de investitii, de 750 de milioane de dolari, pentru finantarea unor firme cu activitati de cercetare in tehnologie, biotehnologie si sanatate.

Curtea de Conturi: Primaria Sectorului 4 a cheltuit in 2018 circa 2,7 milioane lei pentru amenajarea bd. Dimitrie Cantemir desi acesta se afla in administrarea Primariei Capitalei

Primaria Sectorului 4 a cheltuit, in 2018, 2,7 milioane lei pentru amenajarea bd. Dimitrie Cantemir, unde se afla celebra piramida de borduri si zeci de jardiniere, desi bulevardul nu se afla in administrarea institutiei, ci a Primariei Capitalei, se arata in raportul Curtii de Conturi pe 2018. Primaria Sectorului 4 a platit pentru amenajarea spatiilor verzi aferente bd. Dimitrie Cantemir 3,8 milioane lei in 2018 si 2019, potrivit datelor din bugetul anului 2019.

Sute de fosti parlamentari primesc pensii speciale uriase. Cea mai mare sare de 12.000 de lei pe luna (VIDEO)

Unii au dormit cate un mandat in Parlament, altii s-au uitat la clipuri deocheate sau la filme pe tablete, dar tuturor le merge de minune acum. Vorbim despre sute de fosti senatori si deputati care primesc pensii.

AFIR: Peste 348 milioane euro au intrat in tara pentru proiectele PNDR

Comisia Europeana a comunicat oficial tarii noastre ca a aprobat rambursarea a 348,31 milioane de euro la finalul lunii ianuarie, reprezentand cheltuieli efectuate prin Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) si solicitate pentru decontare de catre tara noastra in perioada 16 octombrie - 31 decembrie 2019.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )